2777
2789
عنوان

مادری هست تو آرزوهای من زندگی کنه

191 بازدید | 34 پست

من آرزو دارم‌۳تا بچه داشته باشم با اختلاف سنی کم 

الان پسرم ۴ماهشه 

سزارین شدم ممکنه ؟

بنظرتون بعدی ها رو تو چه زمانی بیارم 

ناگفته نمونه الحمد لله خونه داریم 

خودمم تا مقطع لیسانس درس خوندم همسرمم شغلش خوبه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من زندگی میکنم ولی متاسفانه نمیتونم بچه بیارم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

زندگی تو ارزوی ما بود 

خداروشکر🧿

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

عه اینکه آرزوی منه🥲🥺

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

من 3تا دارم...یه دوقلو دختر یه پسر...

هی خواهر جان سخته خیلی سخت...

ما از لحاظ مالی سختمونه بخوام چیزی درست کنم 5 نفریم😅کلی مواد اولیه میخواد...امروز ظهر دیگه نون و خامه خوردیم نتونستم ناهار بذارم😬

بنظرم منکه با گوشت و خونم حسش کردم حتی اگه کمک داشته باشی وضعتونم خوب باشه درسته نعمته بچه و شیرینی زندگیه ولی واقعاااا سخته 

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...