2777
2789
چطور شدمیشه تعریف کنی؟و اینکه اهل کجایی

بیخیال ن حوصله دارم ن دلم میخواد 

ولی شاید نمیدونستم یه طرف قضیه ازدواج خودتم هسی باید اول خودتو بشناسی بدونی میتونی با چجور ادمی زندگی کنی 

و اینم بگم کم پیش میاد مرد خوب 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی میشه واژه ترشیده برداشته بشه ترشیده یاد کسی میوفتم که حموم نرفته و بو میده 🤢

من خودم زیاد تو اجتماع نبودم و خواستگار مناسب که بهم بخوریم قسمت نشده همه چی به زبون و اجتماعی بودنه

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش 
خیانت دیدی؟

نه 

بی توجهی و حس دوس نداشتن 

خیلی بده 

بیخیابش

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

چه بد. میشه تعریف کنی؟و اینکه اهل کجایی

اول عاشق یک مرد مجرد دکتر شدم همین که عاشقش شدم ازدواج کرد و من موندم و یک عالمه غم اون قدرررررر غمم زیاد بود که ناخودآگاه ازدواجش رو انکار می کردم اما خب سراغشم نمی رفتم و فکر می کردم مجرد هست یک روز میاد من رو می گیره و به خاطرش بهتریییین موقعیت ها اومدند ازم خواستگاری کردند اما من ردشون کردم 

سر عشق الانم هم همه ش امید دارم که یک روزی باهاش ازدواج می کنم و همچنان بهش متعهد موندم و همه رو حتی موقعیت های خوب رو باز پس زدم 

الهی که این بار خدا من رو ناامید برنگردونه

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
لااقل خودتون از کلمه ترشیده استفاده نکنید توهین به هر انسانیه

گفت اقوام بهشون اینو میگن 

نه خودشون 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

خوشبحالشون

عزیزم وقتی میگیم خوش به حال فلان شخص یعنی انگار به خودمون ایمان نداریم و هم انرژی منفی می فرستیم به خودمون هم به زندگی اون ها

به جاش یابد آرزوی خوشبختی براشون کنیم تا اون خوشبختی رو جذب زندگی خودمون هم کنیم ❤️

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹