2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واسه منم دعا کنید اوضاعمون خوب شه زود خونه بخریم خسته شدم از مستاجری 😢

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بچهااا من هیچی راجبش نمی‌دونم هر چی میدونید بگید

شب آرزوهاست هرچی از خدا میخای بگو 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
این درسته با مدرک 😁خدا خیرت بده گیج شده بودم کلا

فداتشم عزیزم ایشالا همیشه حاجت روا باشی هر موقع تاریخ ها رو نمیدونی سرچ کن گوگل درست میگه من سرچ کردم شب ارزوها ۱۴۰۳

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂