جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
از من به تو نصیحت مثل یه خواهر دارم بهت میگم اون فقط میخواد با تو نیازش رو رفع کنه.بعد تو میمونی و بی آبرویی.دفعه بعد با یه کشیده محکم و داد زدن خاتمه بده به این کار و اگه برات مقدوره از اون کار بیا بیرون
فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .
چه جوابهای خوبی دادن دوستان.اسی فکرکنم جوابت رو گرفتی گلم.نزار ازت سواستفاده کنه معلومه دختر خوبی هستی و هنوز یکم ایمان به خدا تو دلت هست نزار اونم شیطان ازت بگیره.سریعتر خودتو بکش بیرون از این منجلاب.مقابله کن با این حست .اگه دوست پسرت بود همدیگرو دوست داشتین هرگز نمیگفتم اشتباهه کارت ولی این مرتیکه کاملا سو استفاده گره ها حواستو جمع کن که آخرش فقط تباهیه.اگه یبار رابطه برقرار گردید دیگه نمیتونی خلاص شی