2777
2789
عنوان

از چند سالگی ب بعد دیگه حوصله تولد گرفتن برا خودتون رو نداشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 30 پست

من39سالمه هنوز به اون سن نرسیدم همچنان برا تولدم ذوق دارم😂😂

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
از ۱۶ سالگی دیگه تولد برام موضوع مهمی نبود

تو خیلی زود عقب کشیدی😁

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگران باید بگیرنمن دارم هنوز

منم خانواده میگیرن ولی پارسال گفتم نمیخام

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

خودم هرسال میگیرم 🥰 کیک و کادو و جشن

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
یعنی متولد ۷۴هستی ؟؟؟ من چند روز پیش تولد ۲۹سالگیم بود به شدت شب تولدم دلم گرفته بود کیک و اینام نخر ...

اره

امسال سی سالم میشه

پرقدرت تولد گرفتن رو ادامه میدم

از اولین تولد عمرم تا ۲۱سالگی رو هرسال مامانم اینا برام گرفتن 

از ۲۱به بعد خودم😁😁😁😁

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

سالای قبل دوست داشتم جشن و اینا بگیرم و کلا تولدم یه روز خاص و ویژه باشه

ولی امسال نه آنچنان حوصلشو نداشتم ، افسرده هم نیستم ولی واقعا تولدم اتفاق آنچنان بزرگ و فرخنده ای نیس که خودمو براش پاره کنم🗿😂

مسائل مهم تری هس تو زندگی تا اینکه خودمو یه هفته قبل و یه هفته بعدش درگیر یه روز کاملا عادی کنم

خب به دنیا اومدم که اومدم چیکار کنم الان🗿😂

یه دختر مستقل ، قوی ، با اعتماد به نفس ، منطقی و پرتلاش🤝رتبه برتر آینده🎓اندکی تا حدی شاعر🌱حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم😗انگشت کوچیکه تحلیلگرا هم نمیشیم ولی خب یه چیزایی تحلیل میکنیم😅این کاربر بسیار بسیار صبور و خونسرد است لذا از تلاش بیهوده برای عصبانی ساختن وی خودداری فرمایید😁معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚

من39سالمه هنوز به اون سن نرسیدم همچنان برا تولدم ذوق دارم😂😂

عزیزم🥺

نمیدونم یادم نمیاد

شاید از همین حدود دیکه کیک نخواستم

البته من هیچ وقت خودم کیک نخریدم برا خودم 

ولی خوب تولد ۴۰سالگی کیک دوست داشتم شاید به خاطر خاص بودن

۳۰ سال هم خوبه 

به تولدهای خاص توجه کن چون وارد دوره جدید میشی

خودم هرسال میگیرم 🥰 کیک و کادو و جشن

من ن خانوادم میگیرن ولی پارسال گفتم کیک نمیخام

امسال سی سالم میشهپرقدرت تولد گرفتن رو ادامه میدماز اولین تولد عمرم تا ۲۱سالگی رو هرسال مامانم اینا ...

ب سلامتی گلم

سالای قبل دوست داشتم جشن و اینا بگیرم و کلا تولدم یه روز خاص و ویژه باشهولی امسال نه آنچنان حوصلشو ن ...

دقیقا منم افسرده نیستم ولی میگم خب ک چی بشه الان🤝😂

نمیدونم یادم نمیادشاید از همین حدود دیکه کیک نخواستمالبته من هیچ وقت خودم کیک نخریدم برا خودم ولی خو ...

منم خانواده میگرفتن

میگن دهه سی رو شکوهمندانه شرو کن میگم نه😂