2777
2789

من حدود دو هفته س یه چیزی نیشم میزنه

من خوابگاهم و اصلا امکان شستشوی همه وسایلو ندارم . اصلا نمیدونم چیه هر روز یه جا رو نیش میزنه و میخاره

گال و اینام نیست قبلا از سگ همسایه نیشم زده میدونم چیه. من ایران نیستم این حشرهه هم تابستون بود ولی نباید الان میبود خلاصه کمرم و صورتم و دستام هرسری دارم یه جا رو میخارونم اعصابم خورد شده 😭😭😭😭. میشه دعا کنید برام نمیدونم چه دعایی دقیق اینکه از شر این جکوجونورای موزی خلاص شم🥲

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب ی حشره چیزی هست دعا کنیم حشره نیشت نزنه😁😂شوخی کردماا

آره🥲🥲چی بگم والا بدنمو زخم کردم از بس خاروندم بعد دو سه روز خوب میشه ولی نامرئیه خودش تابستونم درگیر همین بودیم حتی با سم نرفت 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
لباست رو عوض کن و لباس جذب بپوش نفوذ نکنه از پاچه و آستینت

پوشیدم آبجی جونم مرسی به فکرمی

نمیدونم چیه با همون میاد حتی توی جوراب ساق پا نیش میزنه انقدر خودمو خاروندم زخم شدم اتو ندارم متاسفانه فعلا نمیتونم بخرن

بنظرت نباید از حشره کشی چیزی استفاده کنی ب جای دعا عزیزم😑

چرا ولی حساسیت دارم بهش😭😭😭اینجا مارکارو نمیشناسم و گرونه و خیلی مشکلات دیگه که خوابگاه قدیمیه و آخه تا کی. تابستون حتی با شم پاشی عمومی کل خوابگاه که تخلیه کردیم نرفتتتتت

بنظرت نباید از حشره کشی چیزی استفاده کنی ب جای دعا عزیزم😑

سم*

چرا ولی حساسیت دارم بهش😭😭😭اینجا مارکارو نمیشناسم و گرونه و خیلی مشکلات دیگه که خوابگاه قدیمیه و آ ...

میدونم سخته وی شبا جوراب بپوش کلاه بپوش 

شلوار و لباساتم کش بنداز که نره

ی راه دیگم هست من خودم امتحان کردم ب بدنت روغن زیتون بزن نیش نمیزنه برا پشه های ایران ک جوابه😂

نکنه استرالیا زندگی میکنی؟

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

میدونم سخته وی شبا جوراب بپوش کلاه بپوش شلوار و لباساتم کش بنداز که نرهی راه دیگم هست من خودم امتحان ...

عهه راست گفتیا از این عصاره نعنا دارم❤️‍🩹قربونت عشقم یادش نبودم مرسی که گفتییی😭😭😭😭 نه اروپا الان یخبندونه ولی متاسفانه این حشرهه هست  بازم