2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حست میگه برمیکرده؟

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭
ببین می ترسم یه چی بهت بگم وایب بدی بگیری رابطت خراب شه😂خودت درک کن دیگه

میشه منو بگی اسی ؟

چیزای منفی‌شو نگو فقط 

اکسم برمیگرده؟

دوسم داره؟

هر چی حس میکنیی بگوو لطفاً ❤️‍🩹🥺🥺🥺

کی ازدواج میکنم اول اسمش یا مشخصاتش

یک سالو سه ماهه دیگه 

ی 

😂😂ایشالا درست درمیاد

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
میشه منو بگی اسی ؟چیزای منفی‌شو نگو فقط اکسم برمیگرده؟دوسم داره؟هر چی حس میکنیی بگوو لطفاً ❤️‍🩹🥺🥺 ...

حالا خوبه میگم سوالای اینجوری نپرسید😂

ولی حالا که می خوای

حس می کنم رابطتون به نظر اون و حتی خودت یه رابطه تموم شدست و الکی خودتو نگه داشتی توش یه وابستگی کاذب ایجاد کردی

وقتشه بی خیال شی

حالا خوبه میگم سوالای اینجوری نپرسید😂ولی حالا که می خوایحس می کنم رابطتون به نظر اون و حتی خودت یه ...

عاقا میشه بگی دلیل اینکه شخصی به اسم راحله با رابطه سهیل و نیلوفر مخالف می‌کنه و اینقدر حساس چیه

واقعا نگرانع ک این شخص آدم درستی نیست واسه من؟