2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حست میگه برمیکرده؟

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭
ببین می ترسم یه چی بهت بگم وایب بدی بگیری رابطت خراب شه😂خودت درک کن دیگه

میشه منو بگی اسی ؟

چیزای منفی‌شو نگو فقط 

اکسم برمیگرده؟

دوسم داره؟

هر چی حس میکنیی بگوو لطفاً ❤️‍🩹🥺🥺🥺

کی ازدواج میکنم اول اسمش یا مشخصاتش

یک سالو سه ماهه دیگه 

ی 

😂😂ایشالا درست درمیاد

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
میشه منو بگی اسی ؟چیزای منفی‌شو نگو فقط اکسم برمیگرده؟دوسم داره؟هر چی حس میکنیی بگوو لطفاً ❤️‍🩹🥺🥺 ...

حالا خوبه میگم سوالای اینجوری نپرسید😂

ولی حالا که می خوای

حس می کنم رابطتون به نظر اون و حتی خودت یه رابطه تموم شدست و الکی خودتو نگه داشتی توش یه وابستگی کاذب ایجاد کردی

وقتشه بی خیال شی

حالا خوبه میگم سوالای اینجوری نپرسید😂ولی حالا که می خوایحس می کنم رابطتون به نظر اون و حتی خودت یه ...

عاقا میشه بگی دلیل اینکه شخصی به اسم راحله با رابطه سهیل و نیلوفر مخالف می‌کنه و اینقدر حساس چیه

واقعا نگرانع ک این شخص آدم درستی نیست واسه من؟