2777
2789
عنوان

عصر میخوام برم جایی ولی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 24 پست
مژه هاتو کلا در بیار.لباس هم اصلا مهم نیس تکراری مرتب و تمیز باشه کافیهمن ک اصلا خودمو درگیر لباس تک ...

یعنی چی کامل در بیارم؟

مژه های خودم ریخته

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهم نیست بابا بقیه می‌خوان ببینن تو لباس جدید پوشیدی یا تکراری ؟یه حموم ۱۵ دقیقه ای هم بگیری موضوع ح ...

نمیدونم‌ چرا حساسم 

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

نمیدونم‌ چرا حساسم

به این فکر کن که چقدر میتونه بهت خوش بگذره 

به خاطر این حساسیتا لحظه های خوب زندگیو از دست میدی 

اگه هم اصلا حوصله بیرون رفتن و آدم دیدن رو نداری خب نرو

اهان فک کردم مژه کاشتیریمل بزنی باز مشخصه؟من ی مدت روغن کرچک اصل داشتم زدم خوب بلند میکنه مژه رو

کلا ی تیکه از مژه های ی چشمم ریخته

از دور معلوم نیس از نزدیک معلومه 

به این فکر کن که چقدر میتونه بهت خوش بگذره به خاطر این حساسیتا لحظه های خوب زندگیو از دست میدی اگه ه ...

دلم بیرون میخاد ولی بخاطر مژه هام روم نمیشه

یه ریمل بزنی حلهبعدشم کسی قرار نیست ریز به ریز صورت و لباساتو آنالیز بکنه که

ریمل بزنم بدتر اون تیکه که ندارع معلوم میشه 😂😂😂

کلا ی تیکه از مژه های ی چشمم ریختهاز دور معلوم نیس از نزدیک معلومه

مهم نیس اینا ممکنه واسه هر کسی پیش بیاد ایراد نیس اینا رو خودت میزاری

ی کم میکاپ کنی زیاد ب چشم نمیاد

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌