2777
2789
عنوان

خواب بابامو‌دیدم🙂🖤

128 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها تقریبا ۱۵ روزه پدر من فوت شده و من خودم بودم پیشش بوسش کردم‌بغلش کردم از اون روز من شبا نمیتونم بخوابم یا میخوابم خوابم خیلی سبکه و دوست دارم حتی شده یبار خوابشو ببینم بگه که من جام خوبه دیشب یه لحظه دیدم که خاک‌ قبر اومده کنار و بابام ببرون از قبره و انگار داره اذیت میشه یجورایی ولی زنده بود نمیدونم زنده شده

قبل از این به هر کی میگفتم به خوابم نمیاد میگفتن چون بوسش کردی الانم میگن که چون بیقراری میکنی و گریه زیاد میکنی اذیت میشه کسی میتونه بفهمه چیزی از خوابم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رحمتش کنه

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

بیقراری زیاد؟

شاید تورومیبینه داره عذاب میکشه

برای شادی روحش مدام قران قرائت کن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
خدا بیامرزدشمن از بابام متنفرم، همیشه ارزوی مرگشو دارم، یه وقتایی فکر میکنم اگه بمیره واقعا خوشحال م ...

نه فکرمیکنی یه روز نباشه خودت میفهمی که چه قدر دوسش داری

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
خدا بیامرزدشمن از بابام متنفرم، همیشه ارزوی مرگشو دارم، یه وقتایی فکر میکنم اگه بمیره واقعا خوشحال م ...

هیچوقت اینجوری نگو تا وقتی زندن باید قدرشونو بدونی بعد که برن هر چقدم بزنی تو سر و صورت خودت بر نمیگردن 🙂

آخ عزیزم🥲

چقدر دلم گرفت 

خدا رحمتش کنه 

قطعا وقتی بچه‌ای داره که آنقدر براش بی قراری می کنه ، پس آدم خیلی خوبی بوده و جاش راحته ، نگران نباش

خدا بهت صبر بده

وطن ای هستی من..
اخه معتاده

خوب کمکش کن اما نگو متنفری هیچکس پدرمادر نمیشه

فردا پنج شنبه ست ،اگه میتونی براش خیرات بکن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)