2777
2789
کی حوصله نماز داره سه سال پیش میخوندم ولی الان نه

نماز وصل شدن به منبع انرژی مثبته ،حال خودم آدمو خوب میکنه البته به شرطی که با حضور قلب باشه

البته علما میگن حتی اگه حضور قلب هم نباشه ،خوندنش بهتر از نخوندنشه ،در واقع واجب شرعیه 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو بابا

باشه

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
چرا الان نمی خونید بخونید نماز خیلی خوبه برای انسان یعد شیعه هشتید؟

من وقتی نماز میخونم وسواس میگیرم و تیک عصبی

هر وقت شروع کردم اینطوری شد مث روانیا میشم

وقتی نمیخونم حالم خوبه،دیگه میخواستم ازدواج کنم نمیتونستم با تیک عصبی!!

الان دوساله ازدواج کردم جلو شوهرم تیک عصبی ندارم هیچی

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست