2777
2789
۲۳

چ کوچولو چند ازدواج کردی

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۱۸🥲

بچه داری

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

دیگه که مهم نیست 

دعای فراموشی معشوق بخون ( تو گوگل هست ؛ یا دعای فراموشی معشوق از راه دور ) 

بعدش ( تو تاپیکات دیدم باطل کردن سحر و جادو :

♦️♦️♦️آیات ۶۰ قاف بخون { عکس ها نمیاد خودم توضیح میدم 

در کلام الله مجید ۶ تا آیه س که تو هر کدوم از آیه ها ی شریف ، ۱۰ بار حرف ق اومده به همین خاطر به آیات ۶۰ قاف معروفه ( ۶×۱۰=۶۰ ) و برای رفع تمامیه بستگی ها دفع دشمنان و بدی ها دفع سحر و بلا و غیره بسیار بسیار موثر و مجرب است 

( آیات ۶۰ قاف : 

سوره بقره آیه ۲۴۶ 

سوره آل عمران آیه ۱۸۱

سوره ی نساء آیه ۷۷

سوره ی مائده آیه ۲۷

سوره ی رعد آیه ۱۶

سوره ی مزمل آیه ی ۲۰ )

* هیچ طلسمی در شریعت نیست که با آیات ۶۰ قاف باطل نشود : 

یا روزی یکبار بخون به مدت ۴۰ روز { روزی یکبار بخونی ۲۰ دقیقه ای تموم میشه } 

یا 

۱۲۰ بار در ۱۱ روز ( قوی تره ) : از روز اول تا دهم ، آیات ۶۰ قاف رو روزی ۱۱ بار بخون و در روز یازدهم ، آیات ۶۰ قاف رو ۱۰ بار بخون تا ۱۲۰ بار در ۱۱ روز تکمیل شود " هر طلسمی که باشد باطل میشود " 

مثلا آیه ی ۲۴۶ بقره رو ۱۱ بار بخون بعد برو بعدی ...

از صلوات شمار استفاده کن تا اشتباه نکنی . 

♦️♦️♦️بعدش یا وسطای ۶۰ قاف ؛ دور تا دور یک پیاز سالم و درسته با خونویس بنویس باطل کردم هر سحر و جادویی را که خلق زاده ی حوا در حق فلانی ( اسم خودت ) زاده ی فلانی ( اسم مادرت ) انجام داده . بعد اون پیاز رو بنداز داخل آتش ؛ همزمان که داره میسوزه یکبار سوره ی یس بخون بعد 

شوهرای الانمون رل میزنن چ برسه سابق .بیخیال باو

وات🤣🔪

آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 خیانت هیچ توجیهی نداره گاهی حتی چت ساده هم خیانت حساب میشه  پس مواظب رفتارامون باشیم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن  لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم  ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻‍🍼

همزمان که داره میسوزه یکبار سوره ی یس بخون بعد بلافاصله ۳۱ بار آیه الکرسی ( فقط آیه ی ۲۵۵ سوره ی بقره ) بخون . 

هر روز تا آخر عمر ، روزی ۵۰ آیه قرآن بخون ( جلوگیری میکنه از سحر های بعدی ) من سوره ها رو نگاه میکردم دیدم آیه های سوره ی الرحمن از همه کوتاه تره ،  روزی تا آیه ی ۵۰ الرحمن رو بخون .

( حرز کبیر امام جواد علیه السلام هم بسیار عالیه : جاوگیری میکنه از سحر جدید ، تمدید سحر قبلی یا قدیمی ، چشم زخم ؛ آسیب همزاد کافر " همزاد شیطانی " ، نفرین ؛ و ۸۰ تا خاصیت داره === اما اما اما

حرز ( هر حرزی : مثلا همین حرز کبیر امام جواد علیه السلام:باید باید طبق مزاج اختری نوشته بشه تا اثر بزاره وگرنه اثر نمیزاره .

* عکس نمیاد [[[ اینو تو برنامه ی آپارات بنویس : حرز امام جواد علیه السلام و روش نوشتن آن ]]] یه ملای عمامه سفید : استاد حکیم محسن اسماعیلی : تو اون ویدئو توضیح میده که حرز برای هر کسی رو چه سحطی جواب میده { منظورش مزاج اختری هست } 

♦️♦️♦️حالا مزاج اختری چیه : تو گوگل بنویس : آزمون مزاج اختری : ( در سایت آزمون مزاج اختری : اسم شخص و مادرش رو وارد میکنی خودش حساب میکنه که مزاج اختری شما چیه ، و زمان بستن حرز برای هر شخصی رو هم توضیح داده که در چند شنبه است . ( پایین صفحه : شرایطِ اسامی رو گفته مثلا اسامی که به ی آخر منتهی میشه مثلا موسی { موسی را موسا وارد کنید ؛ بقیشم میگم :

*** در اسامی که حروف والی " حروف ناخوانا " دارند آن حروف والی حذف میشوند مثلا ابوالفضل ( الفِ وسطی در ابوالفضل الف زیبایی است : به هر حال ابوالفضل میشه ابولفضل ؛ ام البنین میشه ام لبنین ؛ ابوالحسن میشه ابولحسن { لیست کامل حروف والی در گوگل هست } 

*** ابجد آ عدد ۵ است نه عدد ۱ { ابجد الف " اَ اِ اُ " عدد ۱ است اما ابجد آ عدد ۵ است } ابجد ه هم عدد ۵ است پس جای آ { ه میگذاریم } تا محاسبه درست در بیاد یا جای آ ۵ تا الف میزاریم تا محاسبه درست در بیاد ( مثلا آیدا را هیدا وارد میکنیم یا " ااااایدا " ) آسیه میشه هسیه یا " اااااسیه " ؛؛؛ آرزو میشه هرزو یا " ااااارزو " ؛؛؛

*** گچپژ حذفه حساب نیست مثلا مژگان را مان وارد کنید ؛ پژمان را مان وارد کنید ؛ گلابتون میشه لابتون ؛ پویان میشه ویان ؛ پریسا میشه ریسا ؛ پانته آ میشه انته ه یا " انته ااااا " =   { البته در سایت آزمون مزاج اختری : جای گچپژ کجبز میزاره که غلطه و در همه ی محاسبات غلط در میاد پس گچپژ حذف بشه درسته } 

*** اسامی که به ی آخر منتهی میشه را الف وارد میکنیم مثلا کبری مشه کبرا ؛ صغری میشه صغرا ؛ موسی میشه موسا ؛ مصطفی میشه مصطفا ؛ 

*** لقب حذف میشه مثلا سید علی میشه علی ؛ مریم السادات میشه مریم ؛ سیده زهرا میشه زهرا ؛ سید مصطفی میشه مصطفا ؛ شیخ سعید میشه سعید .

چرا 

الآن پستمو دیدم  ساعت ۱۳:۴۸ 

در مورد شرایطِ حرز توضیح داده ( حرز ها ، مثلا حرز کبیر امام جواد علیه السلام : برای مزاج گرم و تر و مزاج گرم و خشک روی پوست یک حیوان حلال گوشت باید باشه مثل گوسفند ، گاو ، آهو ، شتر ، بز اهلی ، بز کوهی که بهترینش آهو است 

مزاج سرد و تر : سطح نوشتن حرز بایدروی نبات ( گیاه ) باشه که امروزه میشه کاغذ که کاغذ حتما باید کاغذ بی خط باشه 

مزاج سرد و خشک روی معدنی 

حرز کبیر امام جواد علیه السلام { و حرز صغیر امام جواد علیه السلام } جلوگیری میکنه از سحر جدید ، تمدید سحر قدیمی ، چشم زخم ، نفرین ، و ۸۰ تا خاصیت داره . } 

همه کاری کردم ینی این جوابه؟

بله ۶۰ قاف خیلی خوبه ( همون ۱۲۰ بار در ۱۱ روز ) من لنجام دادم و بعد از ۱۱ روز : سبک و ساد و پرانرژی شده بودم انگار برگشته بودم به سالهای قبل از طلسم . 

من ۳ سری سوره های باطلی خوندم ( بقره ۴۵ روز ؛ جن و صافّات و الرحمن و تکویر + ۶۰ قاف ( اما بیفایده بود چون چندین روز بعد از چله ؛ دوباره احساسشون میکردم و ... فهمیدم دوباره جادوی سیاه برام گرفتن زحماتم رفت و هر چی رشته بودم پنبه شد .

جریان شکست چله هام رو تو نی نی سایت گفتم کاربری گفت باید بعد از چله های باطل سحر " یا وسطای چله " حرز کبیر امام جواد علیه السلام رو تهیه میکردی و میبستی به بازوی راستت ( بازوبند ) ، اگه بستن به بازو ممکن نیست بنداز گردنت ( گردنبند جا دعایی ) و گفت که بهتره روی پوست آهو باشه .

اما چند ماه بعد اتفاقی ویدئویی از استاد حکیم محسن اسماعیلی دیدم که داشت توضیح میداد حرز برای هر کسی رو چه سطحی جواب میده ( منظورش مزاج اختری هست ) 

عکسش نمیاد ( در برنامه ی آپارات بنویس : حرز امام جواد علیه السلان و روش نوشتن آن : اولین ویدئو یه ملای جوان عمامه سفیده ‌

بعدش اسامی رو با اون تفسیرهایی که گفتم ( مثلا ابوالفضل میشه ابولفضل و ... ) در سایت آزمون مزاج اختری وارد کن خودش توضیح میده که مزاج اختری شخص چیه و زمان بستن حرز برای هر مزاجی رو هم توضیح داده که در چند شنبه است .

آیات ۶۰ قاف حتی طلسم هزاران ساله رو هم باطل میکنه . اما بعدش باید حرز کبیر امام جواد رو استفاده کنی 

🥲🥲🥲تو درخواست طلاق دادی؟من خودم دادم اونم قبول کرد

وقتی درخواست دادین و راحت قبول کرد این یعنی دوست نداشتن

حالا بره و بچرخه بعد ببینه هیشکی شما نمیشه اونوقت اومدنش فایدش چیه؟ 

ادم پول تو جیبشو دو دستی میچسبه که گم نشه چون دوسش داره

یه زندگی رو وقتی به همین راحتی ول میکنه پس دوسش نداشته

انقد فکر و خیال نکنین

وقتی درخواست دادین و راحت قبول کرد این یعنی دوست نداشتنحالا بره و بچرخه بعد ببینه هیشکی شما نمیشه او ...

نمیدونم چرا همش دارم خودمو سرزنش میکنم😞

واقعا حالم خوب نیست