2777
2789

من کف دستم یسری نوشته بود ک پاک شده یود و یه شماره تلفن بعد دید ولی با این حالم گفت قبول نمیکنم 

انقد ناراحتم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شکایت کن

مگه میشه؟ میگن نباید مینوشتی کلا بخوان بخ اون درش بزنن 

من حتی گریه هم کردم اما قبول نمیکنه. گفتم حذفم کن گفت نه نمره کم میدم. چون تقلب نبود صورت جلسه هم نشد 

شکایت جایی میرسه ؟ 

برای منم همین اتفاق افتاد ولی چنان کولی بازی دراوردم و جیغ و داد کردم ک ترسید 

بعدشم رفتم هیئت مدیره دانشگاه و ازش شکایت کردم 

همون روز درسشو هم حذف کردم و پایانترم ندادم 

تو هم نشین گریه کن از حقت دفاع کن 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

مطمئنی انداختت یا فقط حرفشو زد؟

در هرصورت فدای سرت اخه ادم بخاطر این چیزا مگه خودشو ناراحت میکنه بچه دبستانی نیستی که 

تو دانشگاه زیاد پیش میاد

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
مطمئنی انداختت یا فقط حرفشو زد؟در هرصورت فدای سرت اخه ادم بخاطر این چیزا مگه خودشو ناراحت میکنه بچه ...

مطمنم انداخت منو 

انقد بدجنس بود گریه کردم ولی گوش نداد تا صبح بیدار بودم و خونده بودم 

ابرومم رفت 

مگه میشه؟ میگن نباید مینوشتی کلا بخوان بخ اون درش بزنن من حتی گریه هم کردم اما قبول نمیکنه. گفتم حذف ...

اره‌میشه‌پدرم‌وکیله یه معلمی اینکارو باهام کرد به راحتی شکایت کردیم داشتن اخراجش میکردن زنه التماس کرد بابام گفت ن خیلی حال کردم

اره‌میشه‌پدرم‌وکیله یه معلمی اینکارو باهام کرد به راحتی شکایت کردیم داشتن اخراجش میکردن زنه التماس ک ...

اخه عزیزم این استاد دانشگاست. چیکار کرد دقیقا میشه توضیح بدی 

میشه درسو حذف مرد؟ میشه درخواست دوستیمو قبول کنی ؟؟؟

اره برو پیش مدیر گروهت کمکت میکنه 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
اخه عزیزم این استاد دانشگاست. چیکار کرد دقیقا میشه توضیح بدی

اموزش پرورش مطرح کنی شکایت کنی

البته باید پارتی داشته باشی اموزش پرورش 

اگه نداری خب خیلی طول میکشه ولی اگه داری سریع به معلم گیردمیدن به غلط کردن میفته معلم