امروز فهمیدم حقوق هایی که برای استخدام مینویسند اکثراً دروغ، وقتی میری برای مصاحبه، به بهانه های مختلف از حقوق کم میکنند ، یا مثلاً میگن منظور ما با پورسانت این حقوق
هرچی که فکرش کنی، ولی شغل های بازاریابی و فروش بیشتر، شغلهایی که مربوط به فروش نباشه، بهانه میارن که منظور ما فردی که مدرک بالا داره تجربه زیاد داره و ... و حقوق کمتری میدن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کلا سیاست این شرکتها اینه با آگهی های اغوا کننده از شما میخوان برای مصاحبه برید و اونجا از حقوق خبری نیست یا اگر هم باشه دقیقا حقوق و پورسانت شما یکی میشه و کلی حرف و اینده انچنانی میگن
کلا سیاست این شرکتها اینه با آگهی های اغوا کننده از شما میخوان برای مصاحبه برید و اونجا از حقوق خبری ...
دقیقاً همین، فارغ از فروش و بازاریابی که اکثراً بهانه میارن برای پورسانت، مشاغل که به فروش مربوط نیست ، بازهم هنگام مصاحبه از حقوق کم میکنند، الآن فهمیدم چرا آگهی یک شرکت چند ماهه روی سایت و کسی نمیره