2777
2789

امروز فهمیدم حقوق هایی که برای  استخدام مینویسند اکثراً دروغ، وقتی میری برای مصاحبه، به بهانه های مختلف از حقوق کم میکنند ، یا مثلاً میگن منظور ما با پورسانت این حقوق

برای چه شغل هایی مثلن ؟

هرچی که فکرش کنی، ولی شغل های بازاریابی و فروش بیشتر، شغلهایی که مربوط به فروش نباشه، بهانه میارن که منظور ما فردی که مدرک بالا داره تجربه زیاد داره و ... و حقوق کمتری میدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلا سیاست این شرکتها اینه با آگهی های اغوا کننده از شما میخوان برای مصاحبه برید و اونجا از حقوق خبری نیست یا اگر هم باشه دقیقا حقوق و پورسانت شما یکی میشه و کلی  حرف و اینده انچنانی میگن 

اکثرا این شرکتها به گل نشستن 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

کلا سیاست این شرکتها اینه با آگهی های اغوا کننده از شما میخوان برای مصاحبه برید و اونجا از حقوق خبری ...

دقیقاً همین، فارغ از فروش و بازاریابی که اکثراً بهانه میارن برای پورسانت، مشاغل که به فروش مربوط نیست ، بازهم هنگام مصاحبه از حقوق کم میکنند، الآن فهمیدم چرا آگهی یک شرکت چند ماهه روی سایت و کسی نمیره 

دقیقاً همین، فارغ از فروش و بازاریابی که اکثراً بهانه میارن برای پورسانت، مشاغل که به فروش مربوط نیس ...

جاب ویژن و ای استخدام بابت آگهی پول زیادی میگیرن  و هرچیزی اونجا میزارن 

آگهی دهنده ها متاسفانه درست حق کارمند و کارگر نمیدن 

اکثرا شرکت هایی هستن که نیروهاشون بخاطر همین حق خوری ها رفتن و اینها دنبال نیرو هستن 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌