2777
2789

با این دوستم خیلی ارتباط خوبی داشتیم هر روز همش درحال چت کردن باهم بودیم تقریبا همه چیو به هم می‌گفتیم از همه روزمرگی هم خبر داشتیم آخرشب‌ها هم چت میکردیم خلاصه حس و حال خوبی باهم داشتیم

تا اینکه یه مسئله‌ای پیش اومد هردومون رفتارهای اشتباهی کردیم هردومون مقصر بودیم ولی من از اینکه خیلی بهم بی‌احترامی کرد دلم شکست من تو دعوا حواسم بود یه چی نگم نشه درستش کرد ولی اون به راحتی بهم توهین و بی‌احترامی کرد و حس کردم ادامه دادن به اون ارتباط بی‌احترامی به خودمه باهاش قطع ارتباط کامل کردم تا ۶ ماه بعد ۶ ماه باهاش صحبت کردم معمولی صحبت میکردیم خیلی هم خوشحال شده بود بهش پیام دادم و گفت دوباره دوست بشیم ولی من دلم باهاش صاف نشده بود هنوز حس میکنم اگه باهاش ادامه بدم به خودم بی‌احترامی 

از طرفی دلم واسه اون روزای خوبمون تنگ شده از طرفی هنوز نبخشیدمش

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت پیام دادی فازت چی بوده که پیام دادی

😑

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
میتونین بهم برگردین ولی اون صمیمیت خوش رنگ دیگه هیچوقت پیش نمیاد تجربه شخصیمه

اتفاقا گاهی که باهم حرف می‌زنیم انگار مثل قبله

چرا ناراحت میشی خب خودت پیام دادی اونم پیشنهاد داده برگردین به هم الان ما باید بگیم که دلت صاف بش ...

این چه طرز صحبته

مگه من گفتم شما بگید دلم صاف بشه یا نه

من تاپیک رو زدم حرف‌ها و نظرات محترمانه رو بشنوم بتونم ذهنمو خلوت‌تر کنم راحت‌تر تصمیم بگیرم

شما هی بیا حس منفی بده و سرزنش کن

من پیام دادم چون دلم خواسته دلم براش تنگ شده بابت همچین چیز شخصی‌ای هم آدمو سرزنش میکنید

چرا ناراحت میشی خب خودت پیام دادی اونم پیشنهاد داده برگردین به هم الان ما باید بگیم که دلت صاف بش ...

یه جوری صحبت می‌کنید که بگم ببخشید از شما اجازه نگرفتم پیام دادم

دل منه یا شما؟ تو میدونی صافه یا من؟

اگه دل منه که من میدونم هنوز باهاش صاف نیست