2777
2789
عنوان

کسی رو دیدید که جنسیت رو براش نوشته باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 33 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب آنومالی رفتم .آخه nt گفت دختر آنومالی گفت پسر .منم گیج شدم

رو ان تی نمیشه حساب کرد.باز اگه شک داری برو سل فری.ولی انومالی درست میگه خیلی کم پیش میاد خطا کنن

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

چیه جنسیت ؟

ان تی  و پونزده هفته رفتم هر دو گفت دختر انومالی نرفتم ، بیست هفته به خاطر درد رفتم به دکتر گفتم جنسیتش و میگی گفت دختره ولی من علائم و ویارم به پسر میخوره

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

رو ان تی نمیشه حساب کرد.باز اگه شک داری برو سل فری.ولی انومالی درست میگه خیلی کم پیش میاد خطا کنن

دیگه حوصله ندارم برم سونو .شوهرم ازش پرسید دکتر قطعیه گفت آره خیالت راحت ولی باز من نمیتونم اطمینان کنم از طرفی هم حوصله ندارم باز برم سونو 🥴

ششمین کاربری 😒

خب آنومالی رفتم .آخه nt گفت دختر آنومالی گفت پسر .منم گیج شدم

انومالی معده و مبد و مغز و ناخن بچه میشماره دیگه اونحاش معلوم نیست؟؟ من 18 هفته انومالی رفتم عکس پسرم دیدم غش کردم کاملا اونجاش معلوم جوری ک همت متوجه ش شدن تو عکس  گذاشتم برا یادگاری. 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

چرا آنومالی نرفتی ؟ علائمت چیه ؟

دیگه نرفتم ، ترشی دوست دارم اش دوغ و دوغ ، و اینکه دو ماه بکوب تهوع و سردرد داشتم 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

انومالی معده و مبد و مغز و ناخن بچه میشماره دیگه اونحاش معلوم نیست؟؟ من 18 هفته انومالی رفتم عکس پسر ...

عززززیزم 😍🤣منم سرشو دیدم قشنگ داشت ی چیزی میخورد انگار دهنشو باز و بسته میکرد.دکترهای قدیم خیلی بهتر بودن 🥴

ششمین کاربری 😒

ویار واقعا ملاک نیست عزیزم خواهرمن سر دختر و پسرش علایمش یه جور بود

چی بگم شاید همین طور باشه ولی اطرافیان من هر کس ویار اش دوغ داشته بچش پسر بوده

بچه اولته؟

بچه دوممه 

عززززیزم 😍🤣منم سرشو دیدم قشنگ داشت ی چیزی میخورد انگار دهنشو باز و بسته میکرد.دکترهای قدیم خیلی به ...

خدا حفظ ش کنه 😍😍ماشالله بچه سومتون؟ 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......