2777
2789
عنوان

این مرد متاهله یا مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 25 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگم شاید بخاطر دانشگاه اینکار و کرده آخه این استرسش طبیعی نیست کسی که زن داشته باشه دخترای دیگه برا ...

شایدتازه استادشده استرسش بخاطرتجربه کمشه

ویااینکه زنش زیادی حساسه استرس میگیره چون من ایحجورادمارودیدم

خب پروفاشوپاک کرده اونی که گذاشته بیت عاشقانه بوده دیگه

نگاه منظورت چطوره؟

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

خیییییییلی خیییییییلی اصلاااا نرمال نیست کلا از همه آدما بدوره خیلی شخصیت عجیبی داره😂

باورکن اون یک ادم متعهده بخاطرهمینه دوره

شایدتازه استادشده استرسش بخاطرتجربه کمشهویااینکه زنش زیادی حساسه استرس میگیره چون من ایحجورادمارودید ...

همین فکر و ماهم کردیم سال اولشه اما فهمیدیم نه بابا ۳,۴ ساله استفاده 

نمی‌دونم والا اما تا حالا این همه مثال زده درباره متاهل ها و مجردا نگفته مثلا من متاهلم فلان 

نگاه اینکه مثلا سرکلاس تو صورت من نگاه می‌کنه چیز توضیح میده چیز میگه بنویسیم سرم و میارم بالا میبینم داره نگاه می‌کنه 

همین فکر و ماهم کردیم سال اولشه اما فهمیدیم نه بابا ۳,۴ ساله استفاده نمی‌دونم والا اما تا حالا این ه ...

ترم اولی؟

کاملاایناعادیه استادنگاه کنه اانش اموزبنویسه بعضیام وقتی درس میدن یاکنفرانس میدن تویجازوم میشن اشکالی ندار۶