2777
2789

ما رسم داریم تو این روز برا شادی امواتمون میشینیم حالا من میخوام برا پدرم حلوا درست کنم تو کاپ تک نفره خوبه یا تو دیس یه قاشق بزارم تو مسجد دور بگردونیم؟ کدوم خوب تره تو کاپ میگم کم نباشه بعد هم اینارو از کجا میشه خرید تو لوازم قنادی ها هست ؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا رحمت کنه تو دیس بهتره

مرسی عزیزم خدا رفتگانتو رحمت کنه به نظرت سه تا دیس کافیه ؟ مامانم میگه بسته میگم کم نیاد یهو

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

سلام جانم خدارحمتشون کنه بله توی لوازم قنادی هست میتونی قیف و ماسوره هم بخری که راحت تر انجام بدی هر ...

مرسی عزیزم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه ممنون بابت راهنماییتون 💗

بنظرم تک نفره خیلی خوبه 

از اینا ک نون های کوچولو هستن به شکل گل یا بستنی قیفی

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

کم نمیاد هر چقدر رسید شما پخش کن قبول باشه

مرسی قربون شما 

اولین راهکار نمی‌دونم اسمش چیه ولی بهتر بیشترم میاد قاشق ونون بعضی ها ساندویچ نهارشون رو درست میکنم ...

ممنون عزیزم 

بنظرم تک نفره خیلی خوبه از اینا ک نون های کوچولو هستن به شکل گل یا بستنی قیفی

سه تا دیس درست میکنم پنجاه تا هم از اینا کنار خرما میگیریم حالا اگه نونشو تونستم بگیرم