2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من داشتم راهش مواجهه شدنه با موقعیت های اضطراب آوره

اول بیاین نگاهتون رو به اضطراب تغییر بدین

اضطراب چیز ترسناکی نیست

وقتی ما توی موقعیت هایی که کم تجربه کردیم قرار میگیرم بدن مون ما رو توی حالت آماده باش قرار میده که بهترین عملکرد رو داشته باشیم و حالتای اضطرابی پیش میان

طبیعیه مثلا آدمی که از مهد کودک میکروفون دستش بوده و اجرا میرفته وقتی جلوی صدها نفر در بزرگسالی قرار بگیره خونسرده چون تجربه اجتماعیش از من و شما بیشتره

اولین کاری که باید انجام بدین واسه اضطراب اجتماعی قرار گرفتن توی موقعیت های اضطراب آوره سخته ولی باید تحمل کنین

مطمئن باشین دفعه دهم که این تمرینو میکنین از دفعه اول اضطراب تون کمتره

سعی کنین اتفاقا خلاف جهت اضطراب اجتماعی که آدم رو دعوت به انزوا میکنه بیشتر بیرون برین شده کلاس ثبت نام کنین 

خرید که میرین اگه فروشنده خانم بود بیشتر معاشرت کنین و طولانی تر بمونین

و اینو بدونین شما غیر عادی نیستین فقط تجربه اجتماعی کمتری دارین که با تمرین کردن از همین امروز میتونین حتی از بقیه مسلط تر بشین به حضور اجتماعی تون

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
من داشتم راهش مواجهه شدنه با موقعیت های اضطراب آورهاول بیاین نگاهتون رو به اضطراب تغییر بدیناضطراب چ ...

مرسی عزیزم ولی مال من خیلی شدیده جوری که تو موقعیت اجتماعی ک قرار میگیرم حس میکنم میخام غش کنم 

مرسی عزیزم ولی مال من خیلی شدیده جوری که تو موقعیت اجتماعی ک قرار میگیرم حس میکنم میخام غش کنم

باور کن اینو که درست شدنیه مشکلت عزیزم

شما از آسون ترین موقعیت ها شروع کنین

کجاها راحت ترین همونجا بیشتر معاشرت کنین از امروز کم کم برین سراغ سخت ترهاش

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿