2777
2789
عنوان

عروسی جاریمه ومن دست خودم نیست خیلی ناراختم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 32 پست

شما در راه خدا ثواب کردی

اما اگر این قضیه باعث اذیتتون میشه دیگه جلوش رو بگیرید

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

فقط نزار بفهمن که حالت بده که بدتر میکننخداروشکر خونه خریدین و جدا شدین حودت مدیریت کن رفت وآمد رو ک ...

همین کارو چندشب پیش کردم انقد زنگ زدن که بیا بیا به شوهرم اخرش باشوهرم دعوامون شد

عضو گروه بنفش💜 مانکن های زیبا وزن اولیه ۷۴ وزن هدف ۶۰ تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۲.۲.۲۶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا شوهرت نهاد همین آش و همین کاسه هس،حالا خوبه شوهر تو خانوادش هستن، من چی بگم شوهر من همه عالم و آدم ازش کار میکشن در خدمت همه هست توانایی نه گفتن فقط ب من داره ، همیشه کار و زندگی مون ول می‌کنه در خدمت دیگران، حالم خیلی بده ، الانم با هزارتا وام و قرض ک اونم قسطش رو من میخام بدم قرارع ماشین بگیریم ، ب من میگ خواهر زاده ام میگ دایی ماشین بگیره من دوست دارم با ماشین دایی برم مدرسه بیام ، درصورتی ک خودشون دوتا ماشین دارن، چن باز این حرف ب من زد گفتم غلط کردی ک میخای سرویس بدی ولی میدونم همین کار رو می‌کنه با بدبختی ماشین بگیری خودشو عرضه هیچ کاری رو نداره سودش برا دیگرانه

اصلا باهاش گرم نگرفتم باهاش نه خوب هستم نه بدعین یه ادم غریبه

برا عروسیش هم دیر برو. هر جور دلت خواست رفتار کن. محلش هم نده. زودتر از همه هم برو بیرون از مراسم

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11

من باهاشون همسایه هستم و وقتی جاریم اومد یه چیزایی برام سخت بود . چون مدام توی مقایسه بودم . ولی بعد یه مدت دیدم اونم زندگی خودشو داره با خیلی بالا پایینا که خدا رو شکر من ندارم دیگه بیخیالش شدم کار خودمو میکردم اونم سنش کمتر بود الان که چند سال گذشته و مادر شده اونم پخته تر شده اخلاقش بهتر شده مثل دوتا دوست شدیم دورادور ولی با محبت و احترام . میخوام بگم دنیا و ادما همیشه اینجور نمی مونن زود نمیشه همه رو قیچی کنی بندازی کنار  

در مورد کار کردن و نکردن هم این هیچ ربطی به جاریت نداره شوهرت این حد رو با پدر و مادرش معلوم میکنه و این که همیشه والدین با یه بچه شون مانوس ترن . توی خانواده من هم با شوهر منه خدای نکرده بیماری بشه کسی فوت بشه برادر شوهرای دیگه ام هم میان ولی پدر و مادر میگن فلانی فلانی کجاست ؟ اون بیاد . اگر همسرتون بتونه این تعاول رو ایجاد کنه که از حق خانواده اش نزنه در این راه که خدمت به پدر و مادر عالیه ولی وقتی موفق نباشه در این کار اون وقت نارضایتی شما به جاست  

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
تا شوهرت نهاد همین آش و همین کاسه هس،حالا خوبه شوهر تو خانوادش هستن، من چی بگم شوهر من همه عالم و آد ...

نه شوهرمن نه میگه بهشون ولی اونا انقد سمجن وپیگیر یه ریز زنگ میزنن

برا عروسیش هم دیر برو. هر جور دلت خواست رفتار کن. محلش هم نده. زودتر از همه هم برو بیرون از مراسم

نه اینو اینجور میزارن پای حسادت به جاری من حسادتی به خود جاری ندارم رفتارمادرشوهرم ایتا اذیتم میکنه

همین کارو چندشب پیش کردم انقد زنگ زدن که بیا بیا به شوهرم اخرش باشوهرم دعوامون شد

یکم اروم باش ..شوهرتم بگیر دستت 

تو این وسط به خودت ضربه میزنی 

قبل هر کاری یکم فکر کن ..باشوهرت حرف بزن .نرمش کن 

حواستو جمع کن

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
یه سفر ده روزه برین بنظرم که به نبودتون عادت کنن یکم برن پیش جاری

تو۱۰ روز که کاری ندارن میگم که جداشدیم موقع عزوسی مهمونی رفتن میوفتن گردن ما