2777
2789
عنوان

عروس هلندیم روز سومه غذا نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 53 پست
این پرنده احتمالا یا انگل داره یا عفونت ببینم شکل فضله رو بهتون میگم چیکار کنید خیالت تخت

اهان،ببخشید از داخل قفس اش عکس بدم؟

و اینکه چرا چیزی نمیخوره؟

چرا رشد نداره؟

جنسیتش رو چطور میشه تشخیص داد؟

ببخشیدا سوالام زیاد شد

اهان،ببخشید از داخل قفس اش عکس بدم؟و اینکه چرا چیزی نمیخوره؟چرا رشد نداره؟جنسیتش رو چطور میشه تشخیص ...

راحت باش

رشد نداره ۲ دلیل می‌تونه داشته باشه

۱ بیماری ۲ ژنتیکی

جنسیت رو از مدل گذاشتن پا روی نی بندی و صورت و مدل کله میشه فهمید

چیزی نمیخوره چون مریضه 

اصلا غذا چی میدید بهش؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راحت باشرشد نداره ۲ دلیل می‌تونه داشته باشه۱ بیماری ۲ ژنتیکیجنسیت رو از مدل گذاشتن پا روی نی بندی و ...

وای

ژنتیکی یعنی چی

چند باری سبزیجات و.... سفیده ی تخم مرغ و لبوی پخته شنیده بودم دوس دارن

بلال آب‌پز  براش،گزاشتم نخورد

فقط ازین دونه آماده ها ک تخمه و پلت هم توش داره میخوره

وایژنتیکی یعنی چیچند باری سبزیجات و.... سفیده ی تخم مرغ و لبوی پخته شنیده بودم دوس دارنبلال آب‌پز ب ...

خوب قرار نی همه عروس هلندی ها همه چیز بخورن 

یه سری دوست دارن یه سری ندارن 

ژنتیکی هم یعنی مادر پدرش از یه نژاد بودن جفت شدن 

هم خون بودن 

حالا باید ببینم متوجه بشم 

آب میخوره؟

سلام آبجی ۱ این که شما چند ماهه خریدید ۲ این که عکس از فضله پرندتون بدید اگه میشه۳ آیا همیشه گشنشه و ...

ممنونم میشم من رو هم راهنمایی کنید

جنسیت کاسکو سه هفته رو میشه از روی علائم ظاهری متوجه شد؟

و اینکه لطفا یک برند خوب برای سرلاک هم معرفی کنید

ب خدا تو اینیستا خودم دیدم غذا و میوه و.... میخوردنبلهههه میخوره

برو داروخانه یه شربت مترونیدازل بگیر یه مولتی ویتامین بچه 

یک کپسول داکسی ساکلین ۱۰۰ ...سه تا قرص رو بریز داخل شربت و هم بزن حسابی بعد نیم سیسی بریز داخل آبش به مدت ۵ روز...بعد از ۵ روز ۳ روز مولتی ویتامین بچه بده ۵ قطره در جا آبی 

ایشالله که بهتر میشه ...اگر دیدی بهتر نشد حتما بهم پیام بده

برو داروخانه یه شربت مترونیدازل بگیر یه مولتی ویتامین بچه یک کپسول داکسی ساکلین ۱۰۰ ...سه تا قرص رو ...

سه تا قرص منظورتون داخل کپسول هست؟

ک بریزم تو آبش

تا اینحا درست متوجه شدم؟

بعد از ۵ روز

مولتی ویتامین رو چ کنم؟

سه تا قرص منظورتون داخل کپسول هست؟ک بریزم تو آبشتا اینحا درست متوجه شدم؟بعد از ۵ روزمولتی ویتامین رو ...

نه آبجی یه شربت مترونیدازل بگیر سه تا قرص داکسی ساکلین ۱۰۰ (کپسول هست پودر خالش رو بریز)بریز داخل شربت هم بزن نیم سیسی بریز داخل آبش ۵ روز بده بخوره....بعد از این که دادی ۳روز داخل آبش ۵ قطره مولتی ویتامین بچه بریز