2777
2789
عنوان

گناهه بنظرتون این کارم

1314 بازدید | 128 پست

سلام

پدر شوهر من 4سال قبل به من گفت طلا تو بده بهم 1ماهه برات میخرم شدیدا پول لازمم

از اونجایی که مسن هستن و مثل پدرم دونستم قبول کردم و 4سال قبل 35 گرم طلا دادم بهش بعد رفتم خونشون دیدم مادرشوهرم 1دونه طلاشم نفروخته فقطمال منو گرفتن خدا نشناسا.و قبل اونم8 میلیون کادوی عروسیمو ازم گرفتن گفتن میدیم بعد مراسم ندادن هیچکدومش تا الان و نمیده و اصلا به روشم نمیاره 

بار آخر چند ماه قبل خونه خریدنی گفتیم پول لازمم حد اقل قرضتونو بدین گفت چه قرضی خندید......وضع مالیشم خوبه

حالا من به سرم زده برم طلای مادرشوهرم به همون اندازه بردارم یواشکی ولی عذاب وجدان دارم

از طرفی چون بچه دارم میترسم خدا زمین بزنیم و گناه باشه

از طرفیم میگم خب اون پول منه حقمه

طلا رو اونا نخریدن خانواده خودم و همسرم خریدن

لطفا راهنماییم کنید برای تصمیمم

اینقدر ازشون بخواه تا کلافه شن. شده صدبار بخواه. ولی خودت برندار

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله. میشه دزدی.. برو رک وپوست کنده حرفتو بزن بگو ۳۵گرم طلا قرض دادم یک ماهه برگردونین. درحالی که از طلاهای مادرشوهرم هم‌میتونستی بفروشین ولی نفروختین.. الانم لطف کنین ۳۵ گرمو برگردونین. پول لازم داریم..اکر ندارین طلاهای خانومت رو بفروش...

پارسا پسرمامان😍

نه اصلا این کارو نکن گناهش یه طرف بعدا انگ دزدی هم بهت میزنن دیگه کلا مالی که ازت به ناحق گرفتن دود میشه میره هوا

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

قطعا گناهه. شما که تجربه داشتین کادو عروسی رو بردن نباید طلا میدادی یه روز برو خونشون بگو بهش من طلارو قرض دادم حلال نمیکنم این دینیه که گردنتونه پسش بدین وگرنه که میمونه اون دنیا پس بگیرم 

با شوهرت مطرح کن و اون پیگیر کن.تو پیگیر کنی میگن ندارد و. میخواد بگیره وفلان.

اون بره بگه من پول ندارم طلاهای زنمم شما فروختی .

اصلا خودتو وارد ماجرا نکن

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
چطوری پس بگیرم ؟ به هیچ وجه نمیدن همسرم خیلی خجالتی هست.خودمم همینطورنمیخوام دزدی بشه.

بازم همسرتون بگه بهتره تا دزدی کنید 

بگید ما خودمون پول لازم داریم راضی نیستیم 

دیگه اگه ندن گردن خودشون

الحمدلله رب العالمین ...

میشه دزدی

و میرن ازت شکایت میکنن

فقط جدی و شوخی بهشون بگو

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

اخه همسرم باید بگه من نمیتونم بگم کههمسرم چند بار گفت زیربار نمیرن

شما نمیتونی بگی ولی میتونی یواشکی طلا برداری؟ میتونی بگی. باید بگی اتفاقا. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

چقدر وقته بهش قرض دادی؟ 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم.