2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هیچوقت شب امتحانی نبودم همیشه در طول سال خوندمولی اینکه میگن ارور داده مغزم قاطی کردم اینا همش به ...

استرس باعث خیلی چیزا میشه گلم از جمله فراموشی سر امتحان 

اینجوریه ک نوک زبونته ولی یادت نمیاد 

چون تاپیک قبلتو قفل کردی اینجا برات مینویسم و دیگه ام جوابتو نمیدم 

ببین دختر جان من هم سن تو نیستم پس حداقل چیزی که باید الان بلد باشی اینه که بی احترامی نکنی 

من فقط حسمو گفتم فقط گفتم کاش اینجوری نبود اصلا دلم نمیخواست شماها به این راه ها کشیده بکشید و دین زده .

اما حالا که فکرشو میکنم نه تنها این مشکل رو داری یه مشکل دیگه ام داری عزیزم .اونم اینه که بلد نیستی با بقیه چطور صحبت کنی .نه ادب! نه احترام! نه شخصیت ! 

کلا پوچ و تو خالی شدید .

من دیگه اسم شمارو ببینم تو اعلاناتم باز نمیکنم بخونم ببینم چی نوشتی فقط خواستم بدونی طرز برخورد آدم ها با آدم ها خیلی خیلی خیلی مهمه .اینو گفتم سرلوحه ی زندگیت کنی.

استرس باعث خیلی چیزا میشه گلم از جمله فراموشی سر امتحان اینجوریه ک نوک زبونته ولی یادت نمیاد

بازم مخالفم چون کسی ک درست حسابی بخونه استرس نداره

استرس واسه کسیه ک میدونه کم کاری کرده

تورو سننه؟