2777
2789

سال نو،هرچی دودوتا چارتا میکنم نمیدونم ربطش بع ما چیه،بعد کاملترین سال نو برای ایرانی ها هست چون دقیقا یه گردش زمین و خورشید ربط داره بقیه شون دیگه قصه و داستانه همه باید همین نوروز رو داشته باشن😁

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سالهاست ب خدا گفتم یه همسرباایمان بده ، زن کسی شدم ک ته بی ایمانیه. هرز و چشم چران. سالهاست ب خدا میگم بچه سالم بده ، دوبارحامله شدم ک سقط شدن. دیگم بچه دارنمیشم. چه آرزویی.

سال نو،هرچی دودوتا چارتا میکنم نمیدونم ربطش بع ما چیه،بعد کاملترین سال نو برای ایرانی ها هست چون دقی ...

دقیقا با همین موافقم 

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤
تولد یه زن عرب رو میگن چرا میگید روز مادر به قول خودشونولی ولنتاین و کریسمس جشن میگیرن چون معتقدن از ...

فرقی ندارن هر دو به ایرانی مربوط نیستند مگر اینکه کسی خودش مجذوب این فرهنگ ها شده باشه

فرقی ندارن هر دو به ایرانی مربوط نیستند مگر اینکه کسی خودش مجذوب این فرهنگ ها شده باشه

یه ایرانی میتونه مسیحی باشه،مسلمون باشه، اونوقت براساس دینش هم میتونه مناسبتارو جشن بگیره

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بدِ کسی رو نخواست:)      من بی دفاعم.. 

چرا مربوط نمیشه خب دین ما اسلام هست و مسلمونیم معلومه که مناسبتای قمری باید مهم باشه چون به اعتقادات و دین ما مربوطه مثل مناسبتای سایر ادیان که براشون مهم هست

یه ایرانی میتونه مسیحی باشه،مسلمون باشه، اونوقت براساس دینش هم میتونه مناسبتارو جشن بگیره

بعضی ایرانی ها هم جزو این دو گروه نیستند و میتونن انتخاب کنند هیچکدوم رو جشن نگیرند.حرفت درسته

یه سوال دیگه هم دارم از محضر شما.شما مهرپرست هستید که یلدا رو جشن می‌گیرید؟یا زرتشتی هستید که نوروز ...

کی گفته مرد انسان کامل است؟؟ 

کی گفته‌ زن انسان کامل نیست؟ 

شما اشتباه متوجه شدید 

یک زن الان از همه امامان و پیامبران فرشتگان مقرب الهی مقامش بالاتر است و هم کفو همسرش است بعد از پدرش 

در طول تاریخ هم داشتیم و الانم هستن 

حتی در همین سایت هم بنده سراغ دارم 

بحث تقلید هم بالاخره مشکلاتی دارد که برای زن ها سخت است وگرنه زن مجتهد داریم ولی مرجع تقلید نیستن 

شما شبهه دارید این شبهات ذهن انسان را خراب می‌کند 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

چرا مربوط نمیشه خب دین ما اسلام هست و مسلمونیم معلومه که مناسبتای قمری باید مهم باشه چون به اعتقادات ...

خب برای اونی که واقعا و از ته قلب مسلمونه بله قطعا همینطوره ولی ایرانی بودن یه چیزه مسلمون بودن یه چیز دیگه 

خب برای اونی که واقعا و از ته قلب مسلمونه بله قطعا همینطوره ولی ایرانی بودن یه چیزه مسلمون بودن یه چ ...

ولی در کل ایران از قدیم الایام یه کشور مسلمان بوده یعنی درصد بیشتری از مردمش مسلمان هستن.