2777
2789
عنوان

سقط عمدی در دوران شیردهی

79 بازدید | 9 پست

یه بچه شیر خور یکسالو پنج ماهه به شدت وابسته به خودم دارم باردار هم هستم شش هفته میخوام سقط کنم ترو خدا راهنمایی کنید نصیحتم نکنید شرایط نگه داری ندارم شوهرم خیانت میکنه بهم سخته یه بچه دیگه رو بیارم الان رفتنشو ببینم بهتره تا سال های دیگه خراب شدن ایندشو در حسرت پدر ببینم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم بسپار بخدا قربون خدا برم یک ساله با هرچی قرص و آمپوله نتونستم باردار بشم خدایا حکمتتو شکر 

قوم شوهر مثل درخت کنار توالتن🌴🚽 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایه شون نشست 😂 

من نمیدونم وقتی اینقدر میگی شرایط ندارم چطور باردار میشید چرا مراقبت نمیکنید تا جون یه بی گناه گرفته نشه.

من واقعا نمیتونم راهکار بدم!بذار بیاد خدا به خاطر زندگی که بهش بخشیدی زندگیتون نجات میده به خواست خدا ایمان داشته باش باهاش معامله بکن پشیمون نمیکنه 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
شما آینده بینی عزیزم؟من فقط میدونم خداوند علمش و آگاهیش و معرفتش از بنده هاش بیشتره جای خدا تصمیم نگ ...

دقیقا ،یه بنده خدایی فامیل ما سقط عمدی کرد بعدش یه مشکلی براش پیش اومد که خودش هم مرد به خاطر اون سقط ،یه بچه کوچیک زیر یک سال هم داشت

با دکتر مشورت کن 

ای کاش با او وضعی که میگی همسرت داره کمی بیشتر حواست به جلوگیری میبود

نمیتونی هر چند ماه یکبار یه طفل معصوم رو بکشی بخاطر اینکه همسرت خیانت میکنه 

اگر همسرت خیانت میکنه چرا باهاش میخوابی ؟

اگر میخوابی چرا حواست نیست جلوگیری کنی؟ 

من اون تایمی که بچم کوچیک بود و اصلا بچه نمیخواستم همزمان 3 روش جلوگیری داشتم ولی باز هم اگر مشکوک میشدم اورژانسی میخوردم