2777
2789
عنوان

بیاین نظرتونو بگید راجب مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 23 پست
بگو از وقتی که اسبابمو جابجا کردم تنهایی یکم کمر درد گرفتم شرمنده نمیتونم بیام کمکتون

ایولللللللللل عجب حرفی دمت گرم اصلا انتظار نداشتم چه عجببببب یکی حرف محشری زد دمت گرم ایول

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا باید بیان واسه تو جهاز بچینن..جهاز چیدن کار خانواده عروسه.. اگر هم میومدن میگفتی فضولی کردن که ا ...

نه وظیفشون بود بخدا چون من کم در حقشون خوبی نکردم شوهرم کم در حقشون خوبی نکرده فامیل من بودن منم کسیو بجز اونا نداشتم شما شرایطمو نمیدونی اونا چون خونه پیششون نگرفتم و خونه خوب بزرگ گرفتم کلی حسودی کردن نفرت پراکنی کردن بدونی چه شبایی چجوری از دستشون گریه نیفتادم منو چزوندن سر اینکه مستقل شدیم خلاصه طولانیه بدی هاشون

اصلا نرو ببین عزیزم سعی کن ازشون دور باشی خودتو سنگین بگیری هرچقدر سرسنگین تر دخالت کمتر

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

نه وظیفشون بود بخدا چون من کم در حقشون خوبی نکردم شوهرم کم در حقشون خوبی نکرده فامیل من بودن منم کسی ...

نه اتفاقا باید میومدن 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻