۹۰۰سوتی این سومین سکه دخترموهنوازعیدشروع کردم هرسه ماهی یدونه جمع میکنم میخرم چون دیگه بایدباگرم خدافظی کردحداقل اینجوری میشه کم کم خریدبرااینده شون🤕🤕یه قلک بگیریدتاسه ماه که جمع شدبخریدچون ارزش پول پایین میادسریع بایدبخرید
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ماهم اینجوری هستیم به محض بدو تولد بچه براش طلا پس انداز میکنیم
ماشاءالله بهتون
ان شاالله عاقبت بخیری همه بچه ها
من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین
منم خیلی دختر میخواستم اما نشد حالا شوهرم دوست داره بازم بیارم ولی سزارین بچه چهارم دیگه ریسکه
من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین
مبارک دخترتونمن چرا اینطوری هستم اصلا به فکر پس انداز برای پسرام نیستم پیش خودم میگم باباشون براشون ...
ن اصلا اینجوری فکر نکن بعد پسرت بزرگ شد باباش با این اوضاع کی میتونه همون باباها بتونن هزینه های کلاسشون و بعدا بزرگ بشن دانشگاه و تفریحیشون بربیان بس ک گرون شدههه
ن اصلا اینجوری فکر نکن بعد پسرت بزرگ شد باباش با این اوضاع کی میتونه همون باباها بتونن هزینه های کلا ...
حق با شماست
من پس انداز میکنم ولی راستش برای خودم
مثل شما سکه هدیه میخرم
یکی از آشناهای ما هم طلا کوچولو کوچولو میخرید کلاس های مختلف بچه اش با همون طلاها رفت ماشاءالله الان دو زبان میدونه دانشگاه تهران میخونه