2777
2789

یه دستبند ببند شرطی بشی

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبل ار اینکه حرفی بزنی یا تایپ کنی چندثانیه مکث کن فکر کن ببین ازت پرسیدن نظر؟ البته نظر خوب که عیب نداره گفتنش. مثلا بگی چقد لباست قشنگه و اینا

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

همیشه با خودت بگو بی کاری؟؟؟؟ 

من به شوهرم گفتم تو ماهی یه بار به من بگو بی کاری؟   تو نمی دونی برای چی گفتی ولی خودم می دونم دوباره چیکار کردم که تو دردسر افتادم !

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

باید سکوت کردن رو تمرین کنی . من هم اینکارو کردم و خیلی خجالت کشیدم رفتم لیزر کنم صاحب اونجا داشت با یه خانم در مورد عمل شکمش که چربی کشیده بود ازش حرف میزد من بدون داشتن هیچ اطلاعاتی نظر دادم و بعدش خیلی از خودم خجالت کشیدم و خداروشکر خیلی کمش کردم این کارمو

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

باید سکوت کردن رو تمرین کنی . من هم اینکارو کردم و خیلی خجالت کشیدم رفتم لیزر کنم صاحب اونجا داشت با ...

ببین نمیتونم سکوت کنم

الان خاهرشم نامزدکرده 

ازاین نگرانم بیام تو همه چیزش ی نظربدم اوناهم ب حرفم اهمیت نمیدن ها

ببین نمیتونم سکوت کنمالان خاهرشم نامزدکرده ازاین نگرانم بیام تو همه چیزش ی نظربدم اوناهم ب حرفم اهمی ...

قبلش باید با خودت حرف بزنی و بگی فقط سکوت میکنم به من ربطی نداره مسأله اونا . ببین میتونی مطمئن باش میتونی افسار هر کسی اول دست خودشه

قبلش باید با خودت حرف بزنی و بگی فقط سکوت میکنم به من ربطی نداره مسأله اونا . ببین میتونی مطمئن باش ...

کوچیکم نیستم نمیدونم اخلاقم چرااینطوریه 

ببین خاهرشوهرم ۱۸سالشه ی هفته هستش شوهردادن

من نمیدونستم 

بعدک دونستم هی میگم کوچیکه شوهردادین 

من چیکارکنم این حرفو توسرم دربیارم خداییش

کوچیکم نیستم نمیدونم اخلاقم چرااینطوریه ببین خاهرشوهرم ۱۸سالشه ی هفته هستش شوهردادنمن نمیدونستم بعدک ...

ولشون کنا فدای سرت کوچیکه یا بزرگه،،، فقط میری پیششون سکوت کن . حرفی ازت پرسیدن جواب بده وگرنه حرف نزن