2777
2789
عنوان

اول صبحی یه جنگ جهانی شد تو خونه ما داره دستام می لرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 3597 بازدید | 137 پست

دمت گرم وقتی آنقدر بیش فن باید همون اول صبح زد تو برجکشون تا شب اعصاب نداشته باشند 

غلط کردن از این گوه ها بخورن 

ضمنا خودش بهت گیر داد بگو چی شده خوب کردی 

بعدشم قبول ندارم که میگن صبر کن بد ظهر تو خلوت یواشکی با ناز نوازش باهاش حرف بزن 

مردک ۱۰۰سالش شده زن بچه داره نمیتونه خشتکش جمع کنه مگه بچه هست با قربونش صدقه باهاش حرف زد 

مخصوصا کسی که دایم این کارش شده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دمت گرم وقتی آنقدر بیش فن باید همون اول صبح زد تو برجکشون تا شب اعصاب نداشته باشند غلط کردن از این گ ...

نه بابا چه نازی 

من تا صبح نخوابم که اقا صبح با خنده بره بیرون انشالله خبر مرگ ش بیاد

حتما محل کارش دوستاش حرف زدن اینم کنجکاو شده. همیشه اول مثبت فکر کن .زود عصبی نشو و یه مدت زیر نظر ب ...

من پریشب پاک کردم که ببینم باز میزنه یا نه که دیدم بله 

محل کار هم همچین کسی رو نمی شناسن

این با تهدید درست نمیشه وگرنه چهار سال پیش درست میشد

چی بگم؟ آخه چرا باید بار مسئولیت یه بچه رو تنهایی به دوش بکشی و اونم از خدا خواسته به عیشش برسه

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙
دیگه دوسش نداری؟با چشم خودت چیزی ازش دیدی؟یه بار گذشت واسه این نادونا اشکال نداره ها

اره چهارسال پیش رابطه و چت ش لو رفت ولی اون موقع شکستم تا خود صبح کم موند بمیرم چون بهش اعتماد داشتم بعد اون یه ماه تو پروسه دادگاه بودم خریت کردم اومدم 

ولی این چهار سال با دعوا با بی اعتمادی با شک هایی که درست نبودن گاهی هم بی جواب

اره چهارسال پیش رابطه و چت ش لو رفت ولی اون موقع شکستم تا خود صبح کم موند بمیرم چون بهش اعتماد داشتم ...

هعیییی میفهمم😢😢 

ولی واقعا الان اینکه خاله و عن و گه سرچ کرده دلیل موجهی واسه جدا شدن و خراب کردن یه زندگی نیست 

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙