2777
2789
عنوان

بخوابم یا پاشم کارامو بکنم فردا جشن دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 43 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دو روز قبلش که کثیف میشه.من ساعت های منتهی به اخر .البته زیر سازی را از روزهای قبل

اره من دیروز تمیز کردم ب شوهرم میگم پاهاتو روسرامیک نذار بپر رو فرشا😂😂الان دیگ‌خونه نیس تا شب خوبه تمیز میمونه واس من.

اره من دیروز تمیز کردم ب شوهرم میگم پاهاتو روسرامیک نذار بپر رو فرشا😂😂الان دیگ‌خونه نیس تا شب خوبه ...

حالا بچه بیاری سریع خونه بهم میریزه باز شوهر بهتره.ایشالا که همیشه شادی و سلامتی باشه ما را هم دعا کن بای❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

تولد .عید نوروز .شب یلدا هم همینجوری جشن میگیرید.خیلی خوبه.

شوهرم میگیره همش‌..من میگفتم‌بابا ولش کن خرج اضافس گف نه میخام واس توبگیرم🥹خودش تدارک اینارو دیده میان تزینن اینا کنن.تولدمو میگیره ولی زیاددعوت نمیکنیم همین دورهمی،یا مثلا پارسال بود سالگردازدواجمونو دوباره مفصل کرد لباس عروسو تزیین ماشین و...😂خیلی پایس....ولی من زیادعلاقه ندارم

حالا بچه بیاری سریع خونه بهم میریزه باز شوهر بهتره.ایشالا که همیشه شادی و سلامتی باشه ما را هم دعا ک ...

وای وای منم ک تحمل ندارم خونه بهم بریزه.عزیزدلم مرسی .سلامت باشی گلم.مرسی فعلا❤️😘

لباس عروس میپوشی .چند سالتونه؟

پارسال پوشیدم،امسال موندم چی بپوشم..میخاسم لباس سفیدموبپوشم ک واس عقدم بود سادس و خوشگل،اما ی بار دیدن فامیلام.باید برم ی لباس خوشگل بخرم فردا صب.من۲۳ گلم