2777
2789
چرا نیستی کم پیدایی

منو میشناسید؟ 

فضای سایت غیر قابل تحمل شده

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دیشب اومدم خونه بابام خودم و دخترم حالمون خوب نبود دیگه پسرم امتحان داشت راهش از اینجا به مدرسه دور بود ۶ ونیم زد بیرون دیگه ۶ بیدار شدم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
منو میشناسید؟ فضای سایت غیر قابل تحمل شده

چ تغییری کرده مگ فکرکردم سرت شلوغ شده

آره میشناسمت عزیزم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

چ تغییری کرده مگ فکرکردم سرت شلوغ شدهآره میشناسمت عزیزم

نه کار خاصی ندارم فعلا

مثلا تعداد بچه مچه ها زیاد شده و نظراتی میدن که ادم شاخ در میاره

بی احترامی زیاد شده

نی نی یارا خوب رسیدگی نمیکنن

هر روز یه باگ جدید داره و... ادم دودقیقه میاد اعصابش بهم میریزه واسه همین سعی میکنم کمتر بیام

چه جالب، من میشناسمت؟ چون این کاربریو تاحالا که ندیدم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
نه کار خاصی ندارم فعلامثلا تعداد بچه مچه ها زیاد شده و نظراتی میدن که ادم شاخ در میارهبی احترامی زیا ...

دقیقا آره بی احترامیا ک هس یوقتایی

خواننده خاموش بودم که اززندگیت میگفتی و اضافه وزن و ..

یکی دوسال ولی خب هولوگرامی قدیمیا میشناسنم بودم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

نه کار خاصی ندارم فعلامثلا تعداد بچه مچه ها زیاد شده و نظراتی میدن که ادم شاخ در میارهبی احترامی زیا ...

اسمم همین بود البته وصل بود بعد تعلیق شدمو ..  ولی پروفایلم فرق داشت 

دقیقا آره بی احترامیا ک هس یوقتاییخواننده خاموش بودم که اززندگیت میگفتی و اضافه وزن و ..یکی دوسال ول ...

اهان پس فکرکنم هم صحبت نشدیم زیاد باهم که خاطرم نیست... به هرحال خوشحال شدم از هم صحبتی باهات عزیزم💙