من سی کیلو انداختم فقط با رعایت یک سری مسائل.
روزی یک ساعت نیم ورزش عرق دار و نفس گیر میکردم.
غذاهای پر روغن و چرب شیرینی جات برنج و هر چیزی که چرب هست رو حذف کردم.
روغن های کارخونه ای که تراریخته هستنو حذف کردم و زیتون را جایگزین کردم.
نان های جوش شیرین دار و سفید مثل لواش رو حذف کردم و سنگک که جوش شیرین ندارد و سرشار از سبوس هست رو جایگزین کردم.
روزانه یک بطری اب کنارم بود و مصرف میکردم.
غذاهای پروتئینی و پر فیبر و ویتامین خاصیت مثل حبوبات سینه مرغ سویا کلم بروکلی کره بادم زمینی خلاصه هر چیزی که سالم هست رو جایگزین کردم.
شوک دادن به بدن لازم هست اگر شوک ندی استپ وزن میخوری پس هر دو هفته مثلا در یک روز ترجیحا جمعه یک غذای چرب میخوردم تا شوک بخوره بدنم.
نکته مهم(شما اگه اراده کنی میتونی راحت وزن کم کنی اما اراده خیلی مهمه اراده ینی در زمان سیری به خودت قول ندی و در زمان گرسنگی و هوس قولتو فراموش کنی!
دنبال داروهای شیمیایی که لاغر میکنن نرو چون پر از موادی هستند که روی اعصاب تاثیر منفی میزاره کبد رو داغون میکنه و کلی اسیب به کلیه و بافت های دیگه بدن میزنه.
به عمل های لاغری هم فکر نکن این عمل ها هم پر ضرر هستند و دیگه تا اخر عمر اشتهات میریزه به هم و بد غذا میشه همیشه میل به غذا نداری و از همه مهم تر اینه که این عمل ها فقط جذب چربی رو تو بدن کاهش نمیدن بلکه جذب تمام مواد رو کاهش میدن که ویتامین ها پروتئین ها فیبر ها هم جزشون هستن و این باعث میشه که بدن ضعیف و اسیب به بافت الخصوص کبد و اعضای دیگه بدن برسه بازیگر مرحوم رضا داوودنژاد هم از این عمل ها کرد و کبدش نارسا شد و فوت کرد.)ارزوی موفقیت دارم براتون یا حق.