2777
2789
عنوان

هم اتاقیام بخاطر اینکه فحش نمیدم مسخرم میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 41 پست
چرا باید مجازات بشن😐دیگه با همههه چی کار دارین با حرف زدن طرفم نمیشه کار داشت که..اتاقشو عوض کنه با ...

شما فکر کنم درست تاپیکو نخوندی!

ایشون داره میگه اونا اذیتش میکنن و مسخرش میکنن

چرا اونا نمیتونن ایشون رو بپذیرن؟؟ اولا مگه همه چی یه طرفه هست؟

دوما بالاحره واقعیت که تغییری نمیکنه معلومه که با ادبی خوبه و بی ادبی بده و سوما بعضی فحش ها توی قانون مجازات داره لطفا تحقیق کنید

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

چرا باید مجازات بشن😐دیگه با همههه چی کار دارین با حرف زدن طرفم نمیشه کار داشت که..اتاقشو عوض کنه با ...

منظور منو شما متوجه نشدی

من تفاوت هارو پذیرفتم و اینم میدونم که هرکسی اختیار خودشو داره و حرف خودشو

هرکسی مختاره هر حرفی بزنه یا فحش بده یا نده

ما هم میشنویم و میگذریم

مشکل اصلی من صرفا مسخره کردن و تمسخر اونا نسبت ب خودم بود توی عنوان تایپیکمم نوشتم 

آن نخل ناخلف که تبر شد ز ما نبود :) مارا زمانه گر شکند، ساز می‌شویم!🌴🎸 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون ریاکشن نشون دادیمحیط زنونه همیشه همینهنشون بدی یه چیزی اذیتت میکنه و مقابلت تیم باشن فقط سعی میک ...

من واقعا ری اکشن نشون ندادم بهشون ، 😐 ن اینکه از بقیه بدم بیاد صرفا ب خودم ابن اجازه بددهنی رو ندادم هیچوقت 

عزیزم خدا رو شکر میکنم امثال شماهایی هنوزم هست که ان قدر با ادب و با شخصیت هستین منم دانشجو بودم میف ...

ممنونم عزیزدلین🥲❤️

من واقعا ری اکشن نشون ندادم بهشون ، 😐 ن اینکه از بقیه بدم بیاد صرفا ب خودم ابن اجازه بددهنی رو نداد ...

پس انقدرم حساس نشو

انقدری بهش فکر نکن که بیای راجبش حتی از کسی چیزی بپرسی

بیخیال باش قربونت برم

پس انقدرم حساس نشوانقدری بهش فکر نکن که بیای راجبش حتی از کسی چیزی بپرسیبیخیال باش قربونت برم

چشم 🫠 تموم سعیمو کردم از این بابت که رها کنم..

۱۹ سالمه

باعث  همه اینها آیسان اسلامیه با حرفهای زشت و خاطرات زشت معروف میشه حالا تغییر ماهیت داده یه انسان دوست شده در حالی که مردم ما خوابن و نمیدونن اصلش چکاره ست و هدفش چیه

ما هم اینجوریم 

من حتی برادرم ک پسر بزرگن هم از این کلمات استفاده نمیکنن 

چون از بچگی نگفتیم الانم زبونمون نمیچرخه 

اصن من یکی کنارم حرف بد بزنه من بجای اون خجالت میکشم انگار 

ب قول دوستمون ک کامنت گذاشته من حتی اگر کسی حرف زشت بزنه هم نمیتونم بخندم ب شوخیش 

عزیزم شما روش خودتو ادامه بده چون برای ی دختر خانم عفت کلام و زیبایی تو حرف زدن خیلی مهمه 

اونا هم چون هیچی نیستن میخان با این الفاظ خودی نشون بدن 

سعی کن کمتر باهاشون در ارتباط باشی . برو کتابخونه ای جایی برا درس خوندن