2777
2789
آخه ببین دو روز حس میکنم صدای یه دختره با یه پسره اکیپ شده اون پسره این دختره رو هم هعیی میاره میترس ...

اها یه گوشه وایسا گوش کن اگه همش شخص خاصی هست مثلا تو همه بازی‌ها فقط همون شخص دختر میاد برخورد کن چون میدونی رندوم باید بیان اون جنگنده ها 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دادش منم همش کالاف بازی می‌کنه اونروز زنش می‌گفت پاکش کن چیه این

آره بخدا اعتیاد اوره شدید خواهر زاده خودم رتبه گرفته ۴ ساله از گوشی در نمیاد باورت میشه بعضی از فک و فامیل چندین سال ندیدنش ؟ ب خاطر این بازی تازه هر ماه میلیونی خرج اکانتش می‌کنه اون روز از ادمین بازی قیمت کرد اکانتش ۲۰۰ م ب بالا ارزش داشت ببین چقدر رو مخ آدم تاثیر داره

شوهر من چند بار ریخت پاک کرد یه بار دو روز سر کار نرفت این گوشی بیصاحاب دستش بود عین دیونه ها حرف میزد

با خودش.گفتم رد داده.

صدای دختر که اومد گفتم این دختره کیه ؟با دخترا بازی میکنی؟کلی مسخرم کرد.الان چند وفته گوش شیطون کر پاکش کرده 

نبابا انقدر باحاله کی گفته پسرونس یه روز بازی کنی همچی دستت میاد

من خیلی خیلی بازی کردم حتی خواهر شوهرم بازی می‌کنه فقط من نتونستم هیچ کس هم یادم نمیده فقط میگن شروع شد دیگ راه بیفت ناشی هم ک هستم برادر شوهرم و شوهرم سخت بهم دعوت میدن میگن بلد نیستی 

شوهر من چند بار ریخت پاک کرد یه بار دو روز سر کار نرفت این گوشی بیصاحاب دستش بود عین دیونه ها حرف می ...

خدارو شکر تروخدا نزار سمتش بره من چند سال پیش بیمارستان بودم یه خانومه بچش آورده بود جیغ و گریه و ... انگار داشت خفه میشد بچه  دیدم بابای بچه نشسته رو زمین کالاف بازی می‌کنه 

می‌دونه من خیلی حساسم هربار با دختر یار میشه هعیی میگه شماره دو سلام با شوخی... ک من حرص بخورم مثلا

اسی من اوایل غر زدم ولی توام برو باهاش بازی کن نزار یه دختر دیگه اینکارو کنه بعد ریز ریز بگو وای همش جنگه و اعصاب خراب میشه و…..ولی بازی کن زده میشه 

اها یه گوشه وایسا گوش کن اگه همش شخص خاصی هست مثلا تو همه بازی‌ها فقط همون شخص دختر میاد برخورد کن چ ...

ن هر بار ک اون نیست اکثرا هم با پسر دایی هاش بازی می‌کنه اونا دختره رو میارن می‌دونم ولی خب استرس داره با خنده میگه اسکلی کی تو کالاف رل زده