2777
2789

دارم به این فک میکنم چرا ساعت ۷ نمیشه

فقط این ب ذهنم اومد 😂😂🤦‍♀️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 ای پرچمت من را کفن استقلالم عاشقت بودم از قبل تولدم، عاشقت هستم تا زندم و عاشقت خواهم ماند حتی بعد از زمانی که روح از بدنم جدا شود 💙 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑...............💫 CR7 🤍 ........✌️ لر 👑

ایشالا به حق صاحب زمان یه شغل خوب و با درآمدبالاتر و ساعت کاری کمتر پیدا کنی. امید داشته باش. همه چی ...

مرسی عزیزم...

ایشا هرکی به هرچیزی و هرکس که میخواد برسه...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا دارم به این فکر میکنم که چرا نمیتونم بخوابم که فردا باید 8 بیدارشدم کارامو بکنم برم بیرون بعد ...

همه مشکلات دارن و هیچ کس بی مشکل نیست 

امیدوارم هرچی به صلاحته برات پیش بیاد و از اونجایی که اصلا فکرش و نمیکنه برکت برات بیاره❤️

همه مشکلات دارن و هیچ کس بی مشکل نیست امیدوارم هرچی به صلاحته برات پیش بیاد و از اونجایی که اصلا فکر ...

ممنون عزیزم....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 

فردا امتحانمو چطوری میدم

بخوابم یا نه

هنوز چندتا درس مونده

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
دارم به این فک میکنم چرا ساعت ۷ نمیشهفقط این ب ذهنم اومد 😂😂🤦‍♀️

که تو رو ببینمت دلم که از الان رفته پیشت 🤣

حالا چرا ساعت ۷ قرار داشتن و اون همیشه برا پز جلو دوستاش این و میکوبید و هیچ کس نمیدونه 😂😂

که تو رو ببینمت دلم که از الان رفته پیشت 🤣حالا چرا ساعت ۷ قرار داشتن و اون همیشه برا پز جلو دوستاش ...

😂😂😂😂

واقعا چرا 🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 ای پرچمت من را کفن استقلالم عاشقت بودم از قبل تولدم، عاشقت هستم تا زندم و عاشقت خواهم ماند حتی بعد از زمانی که روح از بدنم جدا شود 💙 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑...............💫 CR7 🤍 ........✌️ لر 👑

بشین بخونش بعد بخواب بعداً پشیمون نشی

نمیرسم بخوابم

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
فوقش چند ساعت طول می‌کشه دو تا هم تیکه و این وسط رد و بدل بشه

کلا سیستمش اینجوریه پشت سرهم تا چند روز اومجاییم نریمم ناراحت میشن 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار