2777
2789
عنوان

بچه ها امشب رفتم اصلاح و موهامو رنگ کردم ولی ناراحتم یکم 😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 22 پست

مگه زمون قدیمه عقد کرده ها اصلاح کنن، آدم پشمالو باشه خوبه؟

من از ۱۴ سالگی اصلاح صورت میکنم تازه من دهه شصتی ام

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اصلاح و زدن ریشات کار بدی نبود ولی کاش موهاتو رنگ نمیکردی منم مثل خودت چهره زنونه رو برا دختر مجرد ن ...

پیشنهاد مامانم بود 

زیاد روشن نشده اما خودم احساس میکنم عوض شدم  منم مثل شما به مامانم همینو گفتم 

گفتم همون اصلاح کافی بود کاش موهامو رنگ نمی‌کردم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیشنهاد مامانم بود زیاد روشن نشده اما خودم احساس میکنم عوض شدم منم مثل شما به مامانم همینو گفتم گفت ...

اشکال نداره یه هفته گذشت 

اگه خودت دوست داشتی رنگ مشکی بذار 

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند
اقایی چجوری دلت اومد ریشاتم بزنی؟نمیگی نارین اگ ریشاتو لمس نکنه‌دق میکنه؟دیگ نبینم ریشاتو بزنیا🥸

🤣🤣😜

مامانم میگفت دیگه دربیاید تیغ تیغی میشه هر روز باید آرایشگاه نشسته باشی 

راست میگه 

یه بخشی از عذاب وجدانم برا همینه 

برای زیبا شدن موقع عقد هم روشهای دیگه ای پیدا میشه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷