2777
2789
میگن این دعا حاجت زیاد میدا خب حاجت منم اینه ناراحتی اعصاب دارم میخام خدااخوبش کنخ

هر وقت فکر منفی به ذهنت اومد هی بگو ولش کن

چند بار این کار رو بکنی به مرور معز عادت میکنه سمت افکار منفی نره

بجاش همون موقع ذکر بگو

اطفا برای شفای محمدصادق دعا کنید یا صلوات بفرستید بیماری لاعلاج داره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ففففقققققطططط دعای نادعلی معجزه میکنه.. هر غیرممکنی و ممکن میکنه

سلام لطفا برای شفای محمدصادق دعا کنید یا صلوات بفرستید بیماری لاعلاج داره.اگه نادعلی خوندی برای محمدصادق هم دعا کن شفا بگیره.مضطر شدیم

دعتی پسنشیر رو امتحان کردی؟

من خیلی دنبال نماز و دعا و قران نیستم... اصلا نمیدونم چی به چیه... ۵ سال بود ازدواج کردم همه دکترها گفتن تو نمیتونی باردار بشی اگه بشی خارج رحم میشه فقط ای وی اف باید کنی.. منم چله دعای نادعلی برداشتم ۳۲ روز بود میخوندم که فهمیدم باردارم و خارج رحم نیست.. بعد از اینم برای چندتا چی چله نادعلی برداشتم هنوز تموم نشده بهشون رسیدم

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش. الهی امین
روزی یه دفع خوندی ؟

نه همنجوری که گفته روزی هفت بار...گاهی وقتا کار داشتم وقت نمیکردم صوتی گوش میدادم. دعا نادعلی کوتاه و راحت هست ۲۰ روز که بخونی حفظ میشی

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش. الهی امین