2777
2789
باشه توخوبی

برعکس خوب کاری کردی وقتی کسی به خط قرمز یعنی خانوادت توهین کرد باید نشونش بدی تا یادش بمونه دیگه این کارا نکنه 

من اونجا فشاری شدم وقتی گفتی سکوت کردی ولی وقتی گفتی زدی تو گوشش دلم خنگ شد😂❤️

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر مادر منم معلمن 

ولی ولی هیچ وقت ندیدم به عمرم که هیچ معلمی تو مدرسه به اندازه کلاسهای آنلاین تدریس کنه تا ازش راضی باشند

خدا شاهده  دروغ نگم نمیتونی باهاش نهایی و اینجور چیزا رو بگذرونی معلم زیست تو یک ربع درس میگه 🥴

این زندگی بدرد نمیخوره تموم زحمت هایی ک کشیدم و ب باد رفت😀💔تو کنکور میخونم و میخونم تا موفق شم 😎🤌ی روزی میرسه ک منم تاپیک میزنم نتیجه زحمتامو گرفتم🥲❤️
برعکس خوب کاری کردی وقتی کسی به خط قرمز یعنی خانوادت توهین کرد باید نشونش بدی تا یادش بمونه دیگه این ...

من اصلا اهل کتک و دعوا نیستم اخه داشت گنده تر از دهنش حرف میزد😂😂❤❤

عاشق گربه ها🥺❤️

به عنوان یه معلم چی بگم خوب بگم میریزن سرم 

نگم بازم همینطور 

ولی واقعا ما آدمای بدی نیستیم 

تموم تلاشمون رو میکنیم ب خاطر آینده ی تک تک شماها 🩵🤍🧡🩷🩵💜

دوستتون داریم بچه ها اینو باور کنین ❤️

لطفا لایک نکنید .سپاس
به عنوان یه معلم چی بگم خوب بگم میریزن سرم نگم بازم همینطور ولی واقعا ما آدمای بدی نیستیم تموم تلاشم ...

معلم کلاس چندمین؟سابقه تدریس به کلاس اول رو دارین؟

من دخترم هنوز نمیتونه بخونه و مستقل بنویسه نمیدونم‌چطور باهاش کارکنم

چقدر بی رحم هستید درسته اون بی ادبانه توهین کرده میتونستی کلامی جوابش رو بدین نه اینکه خودتون رو در حدی بدونید که بزنید توی گوش کسی تازه به خودتون این حق رو بدین که داشتم تربیتش میکردم . شما مسئول تربیت کسی نیستید اینجوری سنگ روی سنگ بند نمیشه توی جامعه ‌. جدا از اون ما زمانی میتونیم بگیم فرهنگی و تحصیل کرده هستیم که با هر حرفی که میشنویم کنترل خودمونو از دست ندیم . اون ی حرفی زده صرفا حرفش به معنای این نیست چون از دهنش خارج شده صحیح هستش و بخایید واکنش نشون بدین 

من معمولا کامنتی نمیزارم اما چون خودم دبیرم خاستم به شما گوشزد کنم که شما هم چنان تربیت صحیحی نداشتید که اینجور با خشونت توی جامعه عمل میکنید . بخاطر پدر و مادر فرهنگی صرفا شما مدال تربیت صحیح و درست رو نخواهید داشت که همع جا حق به جانب و اشتباه رفتار کنید تازه افتخار بکنید و تعریف کنید 

من معمولا کامنتی نمیزارم اما چون خودم دبیرم خاستم به شما گوشزد کنم که شما هم چنان تربیت صحیحی نداشتی ...

من افتخار میکنم؟ من حق به جانبم؟ من گفتم کارم درست بوده؟ من گفتم تربیتم اوکیه و خدای تربیتم؟؟.....😐

متن رو درست بخونید میفهمید من هیچ ادعایی نداشتم و ندارم

من روی خانوادم حساسم اسمشو هرچی میخوایید بزارید...بی ادبم پروعم بد تربیتم کردن ....اره پای خانوادم وسط باشه همینم

ریپ نزنید لطفا

خدافظ

عاشق گربه ها🥺❤️