2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هی عقب جلو میشه نظم خاصی نداره و بستگی به بدن خودت داره که کی بیفته رو تنظیم!!

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
چرا انقدر نامنظم میشه؟ آیا همه همینطورن؟علتش چیه؟

همه نه ولی اکثریت آره

علتش خب یه ماده خارجی که بدن آشناییتی باهاش نداره و ممکنه بهش واکنش منفی نشون بده و حتی عفونت بگیری 

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
اره متاسفانه

اوایل که اینطور شدین، نگران نشدین که مثلا نکنه خدای نکرده مشکلی باشه که انقدر نامنظم شدم؟

من همش نگرانم که کیست یا تنبلی باشه که انقد عقب میفته

آقا نیاد تاپیکام
همه نه ولی اکثریت آرهعلتش خب یه ماده خارجی که بدن آشناییتی باهاش نداره و ممکنه بهش واکنش منفی نشون ب ...

آهان ، خیالم راحت شد که طبیعیه و بقیه هم اینطورن ، نگران بودم که نکنه مشکلی داشته باشم که انقد عقب میفته

آقا نیاد تاپیکام
آهان ، خیالم راحت شد که طبیعیه و بقیه هم اینطورن ، نگران بودم که نکنه مشکلی داشته باشم که انقد عقب م ...

نه بابا حالا لکه بینی و عفونت و اینا نداری شکر کن

کلا تو پروسه اقدام تا بارداری آدم با هزاران هزار اتفاق عجیب روبه رو میشه

نه بابا حالا لکه بینی و عفونت و اینا نداری شکر کنکلا تو پروسه اقدام تا بارداری آدم با هزاران هزار ات ...

اره خدارا شکر اما عفونتو که دارم  معمولا و حتی میترسم آسیب بزنه ب بقیه جاها

آقا نیاد تاپیکام