2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من فرم اندامم باسنم بزرگ نیست.تو این وزن شکمم فقط جلوعهبد میشم

بیا با هم رژیم بگیریم نظرته؟

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

آرهههه موافقم

فقط جانما از این رژیم شل و ولا نباشه...

چند بار با چند نفر خواستم رژیم بگیرم بعد روز دوم گم و گور شدن😑🤣

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

نه وقتی گرسنم میشه فقط به غذا فک میکنم🤣

سالم خوری بگیر.   کم نخور سالم بخور.  قند شکر. نوشابه روغن و هر چیز دیگه ای که. با شکر درست شده حذف کن.    کلن چیز شیرین کم بخور.     برای غذاهات خیلی کم روغن بزن.     بعد کربوهیدرات کم کن بیشتر پروتیین بخور.    و اب کرفس بخور.   چای سبز دارچین. بخور.      حتما قرص منیزیم و کروم بخور.      و اگر کربوهیدرات زیاد میخوری قرص. کربوفایت. بخور.       سرکه سیب بخور.     

اشتراک یکساله برنامه کرفس و نزدیک ۵۰۰ خریدم راحت شدم قشنگ هرچی میخورم میزنم تو برنامه بهم میگه چقدر جا دارم بخورم نخورم چه ورزشی کنم چقدر راه برم 

خدایی راحت شدم دوماهه ۷ کیلو کم کردم 

یه روشی هم بگم خودم با این روش نزدیک سی کیلو کم کردم

ساعت ۶ اینا شامتو بخوری بعدش دیگه هیچی نخور حتی یدونه خرما و نزدیک ۱۵  ۱۶ ساعت ادامه بده یعنی صبحونتو ساعت ۱۰  ۹ بخور  اینطوری تو کمتر از یک ماه این پنج کیلو رو میذاری زمین

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
یه روشی هم بگم خودم با این روش نزدیک سی کیلو کم کردمساعت ۶ اینا شامتو بخوری بعدش دیگه هیچی نخور حتی ...

واقعا؟

اینو پس حتما امتحان میکنم

فقط چایی بدون قند نمیشه خورد؟ آخر شب میخورم معمولا