2777
2789

سلام.پسرم کلاس پنجم هست .از امتحان خیلی میترسه.با اینکه همه چیز رو بلده.سر امتحان هم خوب مینویسه.مثلا  سه شنبه امتحان داشت خودش میگه تا موقع امتحان تو مدرسه بغض داشتم و گاهی هم گریه کردم. ولی امتحانش رو خوب داد.حالا فردا یه فصل علوم داره امشب بهم گفت که فردا مدرسه نمیرم.بااینکه ازش پرسیدم و همه چیز رو بلده.لطفا بگین با این اضطراب امتحانش چه کنم؟

سلام 

پسرم۹سالش دخترم۴سال.الان۲ماه براشون تخت خواب خریدیم واتاق خوابشون روجداکردیم.اوایل ذوق داشتن راحت روتختشون می‌خوابیدند.تا۱ماه اول خوب بود.اماالان۱ماه نصف شب بیدارمیشن میان تواتاق کنارما میخوابن.لطفا راهکاربدین که جوابگوباشه؟ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای درس هام قرص ریتالین میخوردم حالا تمرکزم کمتر شده یه اشتباهی کردم که دوستم این قرص رو بهم می‌داده حالا بابای دوستم فهمیده و دعوا دخترش کرده و اگه این وسط خانواده من بفهمن خیلی پیچیده میشه 

سلام دخترم چهارده سالشه دررابطه با درساش سرکلاس گوش میده ویاد میگیره اصلا اینطور نیست که بیاد دائم توخونه بخونه توطی سالم نمیخونه وفقط شب امتحانیه ..لطفا معایب اینکارو بگید بهش گوشزد کنم  .بعدموقع درس خوندن میگه زیاد نمیتونم یجا بشینم وبخونم زود خسته میشه ازدرس میگه دیگه تمرکز ندارم ونمیتونم علتش ولطفا میگید ولی نمراتشم همیشه اکثراا خوب هست ومدرسه سمپاد هم میخونه 

البته پرخاشگرم هست ودکتربراش اس سیتالوپرام نوشت که بهش ندادم فقط ویتامین واهن بهش میدم  ممنون ازراهنماییتون