وقتی دیدم ک ی پسر هفده هیجده ساله میره ب ی زن بیست سال بزرکتر از خودش پیشنهاد میده
اونو خیلی قابل درک تر دونستم و باهاش کنار اومدم و فک کردم ک الان دیگ براش تموم شده
فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستنینیسایتیمن❤️ممنوناز اینکهتوتاپیکامشرکتمیکنیاگگاهیپستترو جواب ندادم بدونیاندیدمیاواقعادر جوابشحرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘. کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
در حد نشون یعنی چی، اگه میخواستش خب باهاش ازدواج میکرد، ۲ سال کامل همه کار کرده بعد یادش اومده دختره به درد نمیخوره
یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی 👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن(انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت
نامزدی از نظر شما یعنی محرمیت اگر محرم بودین که اشکالی نداره ولی اگر مثل هم بودین کنار میام ولی یه چیزی تو ذهنمه مردها فکرکنم اولین رابطه جنسیشان یادشون نمیره البته نظر منه
عزیزم ببین قبلا یک چیزی بوده تموم شده رفته الان مهمه الان باید تعهد داشته باشه مگه تو قبلن تو زندگیش بودی که مهم بوده باشه؟ الان با تویه با تو ازدواج کرده
و باور کن نصف این ادم های که دارن بد میگن الان شوهر هاشون بهشون همین الان خیانت میکنن تو گذشته هم معلوم نیست با چند تا پولی بودن