2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست میترسم نتونم برای نماز صبح بیدار شم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی میشه سر نماز صبح منو دعا کنی آبله گرفتم حالم خیلی بده میترسم زونا باشه بمیرم دوتا بجه دارم😭😭😭

حتما عزیزم اسمتو بگو 

دور از جونت ❤️

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

اسی میشه سر نماز صبح منو دعا کنی آبله گرفتم حالم خیلی بده میترسم زونا باشه بمیرم دوتا بجه دارم😭😭😭

مگه زونا بگیری میمیری؟

واااا

شوهرخاله من زونا گرفت حادترین نوعشو. دارو هم نخورد. گیاهی درمان کرد.

مادر بزرگ ۸۰ ساله‌م زونای مزمن گرفت یک ماه نشده خوب خوب شد.

تو چشماشم زده بود.

بد به دلت راه نده. هرروز بگو فردا بهتر میشم.

نذر مادر حضرت ابوالفضل کن. رفع میشه

عزیزم رو خودت مارکت..بگو مشکل برا همه هست..همه باید آرزوی مرگ کنیم اخه؟ نمیشه ک..ما جای بدی متولد شد ...

میدونم عزیزم میدونم خدا خودش به همه کمک کنه مشکلات زیاده خودش قدرت تحملشو بهمون بده امروز تو آینه نگاه کردم نصف موهای جلوی سرم سفید شده خیلی ترسیدم🥺

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

بلخره میترسی برا نماز صبح بیدار نشی یا میخای سره نماز صبح خدا جونتو بگیره؟🤔

هردو

اگه ناراحت نمیشید بگید ، یعنی چ فکرایی میاد تو ذهنتون؟منم نمیدونم وسواس فکری دارم یا نه🤕

مثلا همین داستانای عربیه و نمیدونم فرهنگمون غارت شده و اینا

حتی تو حرف زدن و غذا خوردنم شدید تعصبیم 

حس میکنم از خدا دور شدم جرئتم نمیکنم از کسی بپرسم کمکی بخوام

شما چطور؟؟

خدا نکنه ای کاش منم نماز بخونم ای کاش این افکار مزاحم و تعصبی دست از سرم بردارن ای کاش برگردم به روا ...

اگه واقعا خودتو دوست داری نمازاتو بخون نزار شیطان گولت بزنی از من تنبل تر تو دنیا وجود نداره ولی وقتی اذان میگه سریع بلند میشم میخونم بخاطر آرامشی که از خدای مهربون میگیرم باهاش حرف میزنم دعا میکنم بعد نماز با بنده های صالح خدا دردو دل میکنم تنها چیزی که این روزا منو تسکین میده بین این همه مشکل نمازه تو هم شروع کن عادت میکنی کم کم