2777
2789

آزمایش تیرویید بده منم تیروییدم کم کاره.اگه دو هفته عادی غذا بخورم ۳ کیلو چاق میشم همیشه باید گرسنه باشم همیشه ام وزنم میره بالا از بعد یلدا تا الان ۳ کیلو رفتم بالا.خسته شدم دیگه.همه لباسام رو نو نو میدم بیرون چون میدونم دیگه مثل اول نمیشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آزمایش تیرویید بده منم تیروییدم کم کاره.اگه دو هفته عادی غذا بخورم ۳ کیلو چاق میشم همیشه باید گرسنه ...

با چکاپ مشخص نمیشه کم کاری تیرویید؟

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)
اره . دوماهه شروع کردم . حذف قند نوشابه ریزه خواری . وعده غذایی و کم کردم . ورزش و پیاده روی . دانه ...

خوشبحالت

غذاتو چجوری میخوری

میشه عکس رژیمتو برا منم بفرستی؟

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)
نه عزیزاز غصه 🌹

متاسفم. انشالله که خیره ببخشید میگم حتما با دکتر هم مشورت کن یوقت تیروییدون پرکار نشده باشه یا خدای  نکرده قند یا هر چیز دیگه ای کم‌شدن وزن خوب نیست خواهشا پیگیر خودت باش و به دکتر بگو چون وزنت کم شده اومدی آزمایش بدی انشالله که خیره

ن اصلا فوقش روزی دوتا کاپوچینو بخورم بخاطر درس

کاپوچینو میدونی چقدر کالریش بالاس؟؟

بجای این باید قهوه اسپرسو بخوری یاقهوه ترک بدون شکر

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

خوشبحالتغذاتو چجوری میخوریمیشه عکس رژیمتو برا منم بفرستی؟

من خودم برای خودم برنامه ریختم . دکتر و مربی و .. ندارم .

همینی که گفتم انجام دادم . ریزش مو و ... هم نداشتم چون مورد های مضر و حذف کردم .

ریزه خواری هم نمیکنم.

کاپوچینو میدونی چقدر کالریش بالاس؟؟ بجای این باید قهوه اسپرسو بخوری یاقهوه ترک بدون شکر

برای بعضی ها قهوه در طول زمان دچار عارضه میشه . چای ماسالا بهتره . هم مغز رو تقویت میکنه هم خون و صاف میکنه  چربی سوز هم هست