2777
2789

بچه ها دخترعموی من ۳۲ سالشه دنبال تجمل داستان ایناواقعا نیست 

ولی یه چیزی نگرانش کرده گفتم اینجا بپرسم ببینم مورد مشابه بوده یانه 

حدودا یه ماهه که نامزدن و فقط بله برون گرفتن و فعلا عقد نمیکنن تاشوهرش خونه بخره 

حالا مادرشوهرش فردا خانواده عموم با مارو که بابام عموبزرگه ی عروس هست دعوت کرده خونشون مهمونی شام 

و اولین باره که دخترعموم میره خونه مادرشوهرش 

خب پاگشا میشه دیگه؟ 

حالامانگران یه چیزی هستیم...

و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وایسا ببینم مگه مادر شوهر عروس رو پاگشا میکنه؟

اولین بار که عروس میاد خونه مادرشوهر یه تیکه طلا میزارن جلوش بعنوان کادو معمولا 

من خودم عقدهستم 

مادرشوهرم وقتی پاگشام کرد زنگ که زد دعوت کنه گفت مهمونی پاگشامیخوام بگیرم برای عروسم یعنی علنا اعلام کرد که پاگشاست و خب کادو هم بهم یه توگردنی طلا داد 

حالا دخترعموم مادرشوهرش به ما که زنگ زد فقط گفت محبوبه اینا(دخترعموم) چهارشنبه شب شام دعوتن شماهم تشریف بیارید همین و قطع کرد. 

دیگه به شعورش مربوطه مادر شوهر من که هیچی رو به رو خودش نمی‌آورد شوهرمم میگفت عاخی مامانم بلد نیست این چیزا رو 

ولی خوب اولین بار که بعد عقد ما رو دعوت کرد یک پلاک خیلی خیلی ظریف بهم داد

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

تقریبا یه هفته قبل زنگ زده به زنموم اینا و دعوت کرده اما دخترعموم میگه طی این یک هفته نانزدش اصلا نگفته مثلا بریم یه طلایی انتخاب کن و ... 

درصورتیکه شوهرش هرررچی میخواسته براش بگیره خودشو برده تاحالا

اما تواین یه هفته هروزم تلفنی حرف زدن میگه کلمه ای از کادو چیزی نگفته مادرشوهرپدرشوهرشم هیچچچچی ندارن خود پسره بازاریه و وضعیتش خوبه خداروشکر مغازه و ماشین ازخودش داره بااینکه تاچندسال پیش کارمند بوده ولی خیلی زرنگه 

به دخترعمومم خیلی اعتماد داره تموم چکاشو میزنه بنام دخترعموم اینم همرو برده طلای ابشده خریده واسه خونه خریدنشون جمع کنن همش دست دختر عمومه 

حتی خود عموم طلاهارو برد بده پسره که امانته دزدی زیاده حدود سه میلیارد طلاست شرمنده نشیم پسره قبول نکرده گفته دست زنمه جاش امنه 

یعنی هم دخترعمومو بسیار قبول داره 

هم کلا درجریان همه چی میزارتش 

خانواده شوهرش مال سرعین هستن وتمام عروس داماداشونم ترک

فقطططط دخترعموی من توشون غریبست و از یه استان دیگست و کلا فارسه میگم شاید اینو زیاد تحویلش نگیرن 

والله چهارمین عروسه یعنی بلد نیستن؟