2777
2789
وااای ن نفهمیدم اصنچراا

وقتی یه گربه توی سیاسی باشه که بهش غذا نرسه و هی بچه به دنیا بیاره ضعیف میشه و بیماری های نهفتشو میده به بچش و مخصوصا بیماری هرپس و کلسی ویروس و پن رو و هردوتا گربه های منم اینطورمی شدن و یه چششونو متاسفانه از دست دادن 😔😔

بخاطر همین من گربه هایی رو که تو کوچکمان اومدن سمتم رو عقیم کردم که بچه به دنیا میارن اخه اینقدر به دنیا میارن که ضعیف میشن و صد نوع مریضی میگیرن😔

ولی الان جای گربه های کوچه ی ما و این دوتا گربه ی خودم جاشون عالیه💖💝💝💝

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله دقیقا بخاط اینه که مادر زیاد غذا نخورده و وقتی این بچه ها به دنیا میان کلسی و هرپس میگرن 😔😔😔 ...

وای خدا واقعا کاش همیشه حیوانات به هرشکلی ک هستن خوشحال باشن و در آرامش وقتی میبینم یکی اذیت شون میکنه واقعا حالم بد میشه 😔

وای خدا واقعا کاش همیشه حیوانات به هرشکلی ک هستن خوشحال باشن و در آرامش وقتی میبینم یکی اذیت شون میک ...

بله دقیقا متاسفانه هم حیوان آزار هم زیاد شده😔

واقعا ازت ممنونم که آنقدر مهربونی او یه فرشته ای فدات بشم💖💖💝💝💕💕