2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر سریع برمیدارید

مبارکه قشنگه،ایشاالله خوشبخت بشید عزیزم😊❤

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
عزیزم منم اخر ماه عروسیمه لباسی که کرایه کردم همینه فقط مدل یقه اش فرق میکنه دامن کاملا ساده بالاتنه ...

الان همین شکوفه دارا ترند شده عزیزم سفید بخت شی

خوب گرفتی قیمت کرایشون همینه تقریبا 

اگه اون هفت وسط یقه اش رو نداشت قشنگ تر بود الانم خوبه مبارکت باشه❤️

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                                                         

منم۱ماه دیگه عروسیمه هنوز نرفتم دنبال لباس عروس بگردم😑

الان همین شکوفه دارا ترند شده تو نگاه اول د مده و قدیمی بنظر میرسن اما کل مزون ها یا عربی پرکار هستن یا اینجوری 

تن مانکن میکنم گوشه اتاقم میزارم 🫠 قیمتش خوب بود خریدم

اها پس اینطوری خوبه من فکر کردم میخای بذاری تو کمد آخه خراب میشداونطوری مبارکت باشه خوشبخت بشی گل من 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
اگه اون هفت وسط یقه اش رو نداشت قشنگ تر بود الانم خوبه مبارکت باشه❤️

نداشت اونو خودم اینجوری دلبریش کردم قبلا خشت بود اصلا فرم خوبی نداشت ۳ تومن ب خیاط دادم اینجوریش کرد برام 

ممنون عزیزم 

الان همین شکوفه دارا ترند شده تو نگاه اول د مده و قدیمی بنظر میرسن اما کل مزون ها یا عربی پرکار هستن ...

اررره منم عربی پرکار دوسدارممممممممم

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

الان همین شکوفه دارا ترند شده عزیزم سفید بخت شیخوب گرفتی قیمت کرایشون همینه تقریبا

ممنون عزیزم کلا لباسای کار شده پر چین میپوشیدم یهو تو یه مزون این به چشمم خورد از سادگیش خوشم اومد امیدوارم پشیمون نشم😊

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ