2777
2789
عنوان

وای فردا امتحان ریاضی داشتم هیچی نخوندم چیکار کنم😢💔

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 42 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشتق و حد

ازشون هیچی بلدی؟

از تابع و مثلثات کم حجم ترن

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

فیلم نهایی پارسال کرمیم خوبه ببینی 

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

جزوه نداده ۱۲ همم

مگه میشه جزوه نداده باشع ریدم دهنش_:

اگه انسانی هستی ریاضیا متن داره متنشو بخون بفهمی

از تجربی و ریاضی هستی بازم همون متن فعالیت هارو بخون

و کار در کلاسارو نگاه کن در نهایت بشین تمریناشو خل کن

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
مگه میشه جزوه نداده باشع ریدم دهنش_:اگه انسانی هستی ریاضیا متن داره متنشو بخون بفهمیاز تجربی و ریاضی ...

بخدا معلممون داغونه میترسم امتحانش رو سخت بگیره بدبخت شم

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
تجربی

کتاب کار اگر داری

سعی کن نمونه سوال حل کنی

چرا دوفصلو هیچی بلد نیستی؟

پس سه ماهو چیکار میکردی دختر؟

یکساعت سعی کن دوتا فصلو مرور کنی

بعد آزمون دانلود کن حل کن

دستت میاد مدل سوالا اینطوری

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
بخدا معلممون داغونه میترسم امتحانش رو سخت بگیره بدبخت شم

این که سختبگیره یا اسون به درجه ی عقده ای بودنش ربط داره ولی تو تو این ساعات باقی مونده تلاشتو بکن 

که در نهایت نمره امتحانت هر چی بشه تو حسرت اینکه چرا نخوندی و .. نخوری

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

ریاضی اگه بلد نباشی با ۱۰ ساعت و ۱۳ ساعت کارت راه نمیفته😂

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

بهترین راهت الان دیدن ویدیو تدریس هست

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

کتاب کار اگر داریسعی کن نمونه سوال حل کنیچرا دوفصلو هیچی بلد نیستی؟پس سه ماهو چیکار میکردی دختر؟یکسا ...

معلمم خوب نبود همه دوستام کلاس کنکور  میرن الانم دارم ویدئو تدریس میبینم

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

سلام تاپیک اخرتون و خوندم 

یه م ش.ا.و.ر میشناسم داخل رو.بیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضا.یت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل ما.لی دارن را.یگان 

برای بقیه هم هز.ینه اش خیلی پایین

اینم ای.دی رو.بیکا: P_z_314_70

بخواب به نظرم 

حداقل دو فصلی که خوندی سر جلسه بیدار باشی بنویسی