من نه قصد شوخی دارم ن مسخره بازی یه خانمیو خوشم میاد خیلی دوسش دارم ولی بشدت ناز میکنه بجز اونم کسی ب چشمم نمیاد ینی اینکه میگم جز اون کسیو نمیخام ینی فقط چشمم اونو گرفته بهش میگم بیا بریم بیرون واست لباس بخرم کفش بگیرم حتی گفتم واسه طلا میگیرم بازم همش ناز میکنه نمیاد از طرفی خودشم راضیه ب رابطمون چیکاار کنم با این دختر
✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
چندروز پیش خایتم ولش کنم سه روز نرفتم سمتش بعد بتز رفتم میگه دلتنگت بودم فلان اخه واقعا در ...
کسی که قصدش جدیه مشخصه
از طرز حرف زدن وقت گذاشتن
شماهم خوب از فرصت استفاده کن بشناسنش
والا خرج که خواستی بکنی براش دیگه مشکلش چی بود
نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکمترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻♀️🌾خوشگلترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست میکنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره؛یار مازنی داشتن اینجوریه که دوتایی باهم میخونین هنوزززز رویای تره دارمههههه🤣(خودم ندارم)
وا،منم ی پسر بگه بیا بریم برات چیز میز بخرم نمیام ،با خریدن که نباید بکشیش بیرون خیلی جنتلمن برخورد کن بعد قرار هم بذار ولی نه اینکه هی فرت فرت بگی بیا بریم بیرون
تو نی نی سایت تاپیک نزن اینجا بگی به وزن دختره طلا گرفتم هم میان تورو تخریب میکنن طرف دخترن حتی دختره خیانت کنن میگن وا پسره حتما کاری کرده اصلا واقعیت رو نمیبینن ارامش نداری کات کن وارد رابطه نمیشی که اعصابت بهم بریزه
نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکمترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻♀️🌾خوشگلترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست میکنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره؛یار مازنی داشتن اینجوریه که دوتایی باهم میخونین هنوزززز رویای تره دارمههههه🤣(خودم ندارم)