2777
2789
عنوان

من با این دختر چیکار کنم باید میگم واست همه چی میخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 223 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندروز پیش خایتم ولش کنم سه روز نرفتم سمتش بعد بتز رفتم میگه دلتنگت بودم فلان اخه واقعا در ...

کسی که قصدش جدیه مشخصه

از طرز حرف زدن وقت گذاشتن

شماهم خوب از فرصت استفاده کن بشناسنش

والا خرج که خواستی بکنی براش دیگه مشکلش چی بود

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛یار مازنی داشتن اینجوریه که دوتایی باهم میخونین هنوزززز رویای تره دارمههههه🤣(خودم ندارم)

بعضی مردا هم از مادر و خواهرت تو خوششون میاد دلشون میخواد باشون باشن و خرجشون کنن البته ب شرطی ک اونا هم نیازای مردا روبرطرف کنن. شماراضی هستی؟ 

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

وا،منم ی پسر بگه بیا بریم برات چیز میز بخرم نمیام ،با خریدن که نباید بکشیش بیرون خیلی جنتلمن برخورد کن بعد قرار هم بذار ولی نه اینکه هی فرت فرت بگی بیا بریم بیرون

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
کسی که قصدش جدیه مشخصهاز طرز حرف زدن وقت گذاشتنشماهم خوب از فرصت استفاده کن بشناسنشوالا خرج که خواست ...

چه شلوغ شد تاپیک  خخخ

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

ناراحتی خرج رو دستت نمیزاره؟ 😂😂یواش یواش دوست داری براش هدیه بگیر

تموم شد رفت  بابا ب هدیه نرسید

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

اره اشتبا کردم

تو نی نی سایت تاپیک نزن اینجا بگی به وزن دختره طلا گرفتم هم میان تورو تخریب میکنن طرف دخترن حتی دختره خیانت کنن میگن وا پسره حتما کاری کرده اصلا واقعیت رو نمیبینن ارامش نداری کات کن وارد رابطه نمیشی که اعصابت بهم بریزه

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛یار مازنی داشتن اینجوریه که دوتایی باهم میخونین هنوزززز رویای تره دارمههههه🤣(خودم ندارم)

تموم شد رفت بابا ب هدیه نرسید

یه نیم پیش که عاشقش بودی 😐 مشکل از خودته دمدمی مزاج

نه امیدم چنان نجات‌بخش است و نه ناامیدی‌ام چنان مهلک؛من در میانه زجر می‌کشم و ادامه می‌‌یابم.🌱🌚