2777
2789
عنوان

بیاید حدس بزنید اسم شوهر آیندم چیه خودمم نمیدونم 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 46 پست
نمیدونم چرا علیرضا اومد تو ذهنم

وای اسم قشنگیه 

منم قبل از اینکه رو یکی با اسم دیگه ای کراش بزنم 

دوس داشتم اسم شوهر آیندم این باشه 😁

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خر

😂😂🤣

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
وای اسم قشنگیه منم قبل از اینکه رو یکی با اسم دیگه ای کراش بزنم دوس داشتم اسم شوهر آیندم این باشه 😁

منم مجرد بودم همش میگفتم کاش اسمش علیرضا باشه

اما الان تو ذهنم برای شما علیرضا اومد

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

ممد کجاییییی😭

نمیدونم اعصاب ندارم امشب

😐😐😐یا خدا من الفرار🏃🏻‍♀️‍➡️

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
استارتر معذرت میخوام لطفا بچه ها تایپک اخرمو گزارش بزنین بترکه لطفااا🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 هر کی زد لایک ...

زدم عزیزم

😂😂🤣

ی چیزی بگم باورت نمیشه اسی😪🥲فک کردم نوشتی اسم شوهر اینده خودتون حدس بزنید😐🤣 بخاطر همین گفتم خر 

وای جررررر الان بادقت خوندم 

بخاطر کم خابیه 😐💔😪

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔